Το μεθυστικό άρωμα των αναμνήσεων

Το μεθυστικό άρωμα των αναμνήσεων

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι μυρίζοντας ένα αγαπημένο άρωμα αυτομάτως κατακλύζεστε από αναμνήσεις; Είναι οι αναμνήσεις που, στο μυαλό σας, είναι συνυφασμένες με αυτή τη μυρωδιά!


Σκεφτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις μυρωδιές που σας τα φέρνουν αμέσως στο μυαλό! Μπορεί να είναι κάτι συνηθισμένο, όπως η μυρωδιά της μωρουδιακής κρέμας που σε όλους θυμίζει τα μωρά ή κάτι πιο προσωπικό, όπως η μυρωδιά από το πρώτο cocktail που ήπιατε μαζί με αυτόν που αποδείχθηκε ο έρωτας της ζωής σας.

Ίσως η μυρωδιά κάποιου καμμένου φαγητού να σας θυμίζει τα φοιτητικά σας χρόνια και τις αποτυχημένες προσπάθειες να στεφθείτε βασίλισσα της κουζίνας. Ή μήπως η μυρωδιά μιας φρεσκοψημένης πίτας σας φέρνει στο νου την αγαπημένη σας γιαγιά;

Όποιες κι αν είναι οι μυρωδιές που έχετε στην καρδιά σας σαν θησαυρό, τώρα με το Lenor Little Treasure μπορείτε να χαρίσετε αυτή την πολυτέλεια στους δικούς σας ανθρώπους. Γιατί κάθε φορά που θα πλένετε τα ρούχα τους με Lenor Little Treasure οι νότες από περγαμόντο και πορτοκάλι θα σας ταξιδεύουν σε ολοκάθαρα ρούχα, σε σεντόνια που αποπνέουν φρεσκάδα και σε πετσέτες που αγκαλιάζουν με απαλότητα. Και κάθε φορά που θα μυρίζουν αυτή τη μυρωδιά, θα σκέφτονται εσάς και την καθημερινή σας φροντίδα!

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114