Το κρυφό χάρισμα

Το κρυφό χάρισμα

Η αίσθηση της όσφρησης είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρίσματα που έχει ο άνθρωπος, στο οποίο δυστυχώς δεν δίνεται όση σημασία θα έπρεπε. Τα αρώματα επηρεάζουν τη συμπεριφορά, τα κίνητρα, τη σκέψη και τα συναισθήματά μας.


Η όσφρηση είναι η αίσθηση που είναι πιο άμεσα συνδεδεμένη με τη μνήμη – ακόμη και αν περάσουν χρόνια, η οσφρητική μας μνήμη παραμένει αναλλοίωτη. Σας συνέβη ποτέ να φτάσει στη μύτη σας μια μυρωδιά που σας μεταφέρει απευθείας στο τελευταίο σας ταξίδι, στον πρώτο σας έρωτα, στην παιδική σας ηλικία ή στη μαγειρική της μαμάς σας;

Επίσης, το τμήμα του εγκεφάλου όπου βρίσκεται το κέντρο της όσφρησης βρίσκεται στο ημισφαίριο όπου δημιουργούνται τα συναισθήματα και η προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό και τα αρώματα μπορούν να μας εκφράζουν, να αλλάζουν τη διάθεσή μας και να μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Εξάλλου, τα αρώματα αυξάνουν την παραγωγικότητα, ωφελούν την υγεία και μας βοηθούν να παίρνουμε αποφάσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά την επιλογή συντρόφου. Κι αυτό γιατί η επιλογή μας βασίζεται υποσυνείδητα στην οσμή και όχι στην εμφάνιση.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αξιοποιήστε λοιπόν την αίσθηση της όσφρησης και γεμίστε τη μέρα σας με στιγμές χαράς, τρυφερότητας, ηρεμίας και αναπάντεχων εμπειριών.

Δοκιμάστε τα ακαταμάχητα αρώματα του Lenor και διαδώστε τα!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114