Το «Α και το Ω» στο πλύσιμο των χρωματιστών σας!

Το «Α και το Ω» στο πλύσιμο των χρωματιστών σας!

Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να διατηρήσουμε τα χρωματιστά μας ρούχα σαν καινούρια μετά από το πλύσιμο. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για το τι πρέπει να κάνετε, ώστε να τα καταφέρνετε πάντα!


Έχει συμβεί σε όλους μας κάποια στιγμή! Το αγαπημένο μας χρωματιστό μπλουζάκι ξεθώριασε στο πλυντήριο και έχασε αυτή την ένταση και τη λάμψη που το χαρακτήριζαν και που έδιναν άλλον αέρα στις εμφανίσεις μας. Και να ήταν μόνο ένα… Δυστυχώς πολλά από τα χρωματιστά ρούχα διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο και πολλές φορές αυτό λειτουργεί ανασταλτικά, είτε στο να τα αγοράσουμε, είτε στο να τα εντάξουμε στα καθημερινά μας ντυσίματα.

Μια πολύχρωμη μπλούζα, λοιπόν, αποτελεί την εξαίρεση ανάμεσα στις πάμπολλες λευκές, μαύρες ή μονόχρωμες που κατακλύζουν τα ράφια μας. Το ίδιο ισχύει και για τα έντονα εμπριμέ ή χρωματιστά φορέματα που ξεχωρίζουν μέσα στην ντουλάπα από μακριά! Και ας μην αναφέρουμε τον τρόμο μπροστά στα χρωματιστά πουκάμισα του συντρόφου μας. Καιρός να σταματήσει αυτή η μη απαραίτητη άρνησή μας στο χρώμα και να το βάλουμε στην ζωή μας με κάθε μορφή. Υπάρχει τρόπος να είναι πάντα όμορφα, ζωντανά και σαν καινούρια τα χρωματιστά ρούχα, αρκεί να τα περιποιούμαστε σωστά.

Σωστός διαχωρισμός χρωμάτων

Ο κατάλληλος διαχωρισμός των χρωμάτων βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Βάλτε συγγενικά χρώματα μαζί, αλλά αποφύγετε τα εκ διαμέτρου αντίθετα χρώματα που μπορεί να έχουν «περίεργη» αλληλεπίδραση το ένα στο άλλο. Καλύτερα να βάλετε περισσότερες πλύσεις και να είστε σίγουρες, αντί να το ρισκάρετε συνδυάζοντας σε μία πλύση πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Σωστή Θερμοκρασία

Ace Gentile Unit Dose
Ace Gentile Ενισχυτικό Πλύσης
(157)

Ζωντάνια στα χρωματιστά που εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Αποτελεσματικό ακόμα και σε μανσέτες και κολάρα!

ανακαλύψτε τώρα

Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες πλύσης που αναγράφονται στην ετικέτα των ρούχων σας. Γενικότερα όμως, για την πλύση των χρωματιστών η θερμοκρασία πρέπει να παραμένει χαμηλά. Αυτό από μόνο του σας κατευθύνει στην αναζήτηση ενός απορρυπαντικού που έχει άριστες επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες και ιδανικά ειδικεύεται στα χρωματιστά.

Σωστό Ενισχυτικό Πλύσης

Χρησιμοποιώντας τις νέες διαλυτές κάψουλες Ace Gentile EasyDose ενισχυτικό πλύσης που περιέχουν 2 φάσεις για συνδυασμένη δράση, θα είστε σίγουρες ότι θα έχετε ζωντάνια στα χρωματιστά. Είναι αποτελεσματικές ακόμα και σε μανσέτες και κολάρα! Το υγρό, απελευθερώνει το ίδιο συστατικό με αυτό που εμπεριέχεται στο Ace Gentile, για να βοηθά να διατηρούνται ζωντανά τα χρώματα στα ρούχα σας και η σκόνη, απελευθερώνει ενεργό οξυγόνο, για να βοηθά στην αφαίρεση βρωμιάς και δύσκολων λεκέδων με ήπιο τρόπο, ακόμα και στα χρωματιστά ρούχα σας. Όσο για τη χρήση τους είναι πολύ εύκολη!Μία κάψουλα αντιστοιχεί σε μία πλύση. Τοποθετήστε την απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου ρούχων κι αυτή θα διαλυθεί τελείως, χωρίς κατάλοιπα.

 Γεμίστε, λοιπόν, την ντουλάπα σας με χρώμα άφοβα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114