Τα άσπρα λευκά είναι καλύτερα από τα ροζ λευκά.

Τα άσπρα λευκά είναι καλύτερα από τα ροζ λευκά.

Τα μικρά παιδιά έχουν διάφορες υπέροχες ιδέες για τα ρούχα τους. Τί συμβαίνει λοιπόν όταν η μικρή σας σκαρφιστεί μια σπουδαία ιδέα; Εμείς μιλήσαμε σε μια μαμά.


Η κόρη μου όπως είναι φυσιολογικό είναι αεικίνητη. Είναι τρεισήμισι, προσπαθεί να κάνει τα πάντα μόνη της. Όταν λοιπόν την είδα να περπατάει στο χολ, παραπατώντας κάτω από μια τεράστια στοίβα φρεσκοπλυμένα, στεγνά και σιδερωμένα λευκά ρούχα, έμεινα άναυδη. Τουλάχιστον στην αρχή.

Ο γιος μου, που είναι  δυόμιση χρόνια μεγαλύτερος, ήταν αυτός που πρόσεξε πρώτος ότι το βλέμμα της είχε μια έντονη αποφασιστικότητα. Φυσικά, εκείνος και όχι εγώ τη ρώτησε τι ακριβώς έκανε...

«Περιμένω τη μαμά να βάλει πλυντήριο και να κάνει τα ρούχα μου ροζ», απάντησε εκείνη.

Λοιπόν αυτό είχε ενδιαφέρον. Ανακαλύψαμε ότι η μαμά της φίλης της Κέιτι είχε βάλει στο πλυντήριο τα λευκά ρούχα της μαζί με μια κόκκινη κάλτσα, με αποτέλεσμα όλα τα ρούχα να γίνουν ροζ. Φυσικά, η κορούλα μου το βρήκε εκπληκτικό, και ήθελε να γίνουν και τα δικά της ρούχα έτσι!

Σκέφτηκα λοιπόν, να της εξηγήσω πως τα λευκά ρούχα είναι πιο όμορφα από τα ροζ λευκά. «Περίμενε να δεις πως θα γίνουν τα βρώμικα-λευκά σου ρούχα μετά το πλύσιμο»! Η μικρή καθόταν υπομονετικά στο δωμάτιο της και περίμενε. Έτσι, ξεκίνησα να βάλω πλυντήριο, τοποθέτησα τη σωστή ποσότητα του υγρού απορρυπαντικού Ariel, επέλεξα το σωστό πρόγραμμα, και τέλος πάτησα το κουμπί για να αρχίσει το πλύσιμο.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Φυσικά, έπειτα τοποθέτησα τη συσκευασία του Ariel μακριά από τα παιδιά μου.

Μετά το πλύσιμο, έβγαλα τα φρεσκοπλυμένα ρούχα και τη φώναξα να με βοηθήσει να τα απλώσω έξω στην απλώστρα.

«Φαίνονται τόσο όμορφα μαμά και μυρίζουν τέλεια!» μου είπε ευχαριστημένη.

Από τότε, με βοηθάει κάθε εβδομάδα μόνο με το άπλωμα των ρούχων.

Μην ξεχνάτε  να κρατάτε το Ariel μακριά από παιδιά. Σχετικά με τη δοσολογία, κοιτάξτε στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Επίσης, για να διατηρούνται τα ρούχα σε καλή κατάσταση, δεν πρέπει να παραφορτώνετε το πλυντήριο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114