Πείτε αντίο στα σημάδια του ιδρώτα… παραδοσιακά

Πείτε αντίο στα σημάδια του ιδρώτα… παραδοσιακά

Οι υποχρεώσεις πολλές για όλους στην οικογένεια, το τρέξιμο δε σταματά και πολλές φορές αυτά αφήνουν… το σημάδι τους.


Πρόκειται για τα αντιαισθητικά σημάδια του ιδρώτα στα ρούχα, που πολλές φορές σας αναγκάζει ακόμη και να αποχωριστείτε κάποια από τα αγαπημένα σας ρούχα, αφού δεν φεύγουν με τίποτα. Ο ιδρώτας αποτελείται κατά 99% από νερό, ενώ περιέχει και μεταλλικά άλατα σε ποσοστό 5% προερχόμενα κυρίως από χλωριούχο νάτριο. Για να εξουδετερώσετε αυτούς τους λεκέδες, χρειάζεστε μία μικρή βοήθεια. Ακολουθήστε κάποια από τις παρακάτω συμβουλές:

  • Σε ένα μπολ με  ζεστό νερό προσθέστε ½ φλιτζάνι ξύδι ή χυμό από ένα λεμόνι. Τρίψτε το λεκέ με το υγρό και αφήστε το για 10 λεπτά να μουλιάσει. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και στη συνέχεια πλύντε το ρούχο στο πλυντήριο.
  • Σε ένα μπολ με ζεστό νερό (αντί για νερό μπορείτε να βάλετε οινόπνευμα) προσθέστε μια κουταλιά της σούπας αμμωνία. Βάλτε το υγρό στον λεκέ και αφήστε το για μερικές ώρες να μουλιάσει. Στη συνέχεια προχωρήστε σε πλύση στο πλυντήριο.
Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Βέβαια, τα ενισχυτικά πλυσίματος Ariel βοηθούν στην απομάκρυνση ακόμη και των πιο δύσκολων λεκέδων και οσμών. Κάντε τους σωστούς συνδυασμούς για να έχετε πάντα ρούχα εντυπωσιακά καθαρά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή