Η απαλότητα είναι συναίσθημα

Η απαλότητα είναι συναίσθημα

Κατά το λεξικό, συναίσθημα είναι μια ψυχική κατάσταση, μια ψυχική εμπειρία ή μια εντύπωση που παραμένει στη συνείδηση. Ας το κατανοήσουμε με παραδείγματα.


Ένα γνωστό συναίσθημα είναι η ευτυχία, μια ψυχική κατάσταση που συναντάται συχνότερα σε γάμους, βαφτίσεις, γεννήσεις, πτυχιούχους και φρεσκοερωτευμένους. Μπορεί να λένε ότι δεν διαρκεί, αλλά είναι καλύτερο να σκέφτεστε ως μονάδα μέτρησής της τη στιγμή.

Ψυχική εμπειρία και άρα, συναίσθημα είναι ο φόβος! Συναντάται πάντα, όταν οι φίλοι σας έχουν τη φαεινή ιδέα να δείτε όλοι μαζί ταινία τρόμου. Φροντίστε να απαλλαγείτε από το συναίσθημα κόβοντάς τους τις κακές ιδέες και κρατώντας κάνα δυο απ’ αυτούς το βράδυ σπίτι για ύπνο, για καλό και για κακό!

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Επίσης συναίσθημα είναι και η εντύπωση που παραμένει στη συνείδηση, όπως η πενταήμερη εκδρομή του σχολείου από την οποία έχετε μόνο σκόρπιες αναμνήσεις, για κάποιο λόγο όμως, κάθε φορά που τη φέρνετε στο νου σας πλημμυρίζει ένα κύμα νοσταλγίας.

Τέλος, ένα συναίσθημα που απαντάται συχνότερα και πολύ πιο εύκολα είναι η απαλότητα, όταν φέρει την υπογραφή Lenor. Κάθε φορά που το επιλέγετε για να πλύνετε τα ρούχα όσων αγαπάτε, τους προσφέρετε μία εμπειρία απαλότητας που θα τους μείνει αξέχαστη. Γιατί μόνο η μαμά ξέρει να φροντίζει τους πάντες προσφέροντάς τους το καλύτερο και μόνο το Lenor με τη νέα βελτιωμένη σύνθεση μπορεί να κάνει την παραδεισένια απαλότητα και συναίσθημα και πραγματικότητα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Έχω ερωτευτεί το Lenor!! Nαι αλήθεια είναι!!! Δεν το πίστευα για να είμαι ειλικρινείς ότι η μυρωδιά του κρατάει τόσο πολύ!! Είναι αυτό που λέω και στις φίλες μου "μυρίζει Μανούλα".!!

  • Αναφορά

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114