Η ιστορία της Αν και το πράσινο τοπ.

Η ιστορία της Αν και το πράσινο τοπ.

Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο ρούχο που έχει από καιρό λησμονηθεί. Στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας βρίσκεται λοιπόν αυτό το κρυμμένο πετράδι, όμως δεν χρειάζεται πια να το προφυλάσσουμε από όλους τους πιθανούς κινδύνους.


Εδώ συζητάμε με μια μητέρα που ανακάλυψε την αλήθεια.

Ήταν το αγαπημένο μου πράσινο τοπ. Και λέω ήταν, επειδή δεν το είχα φορέσει για χρόνια. Στην πραγματικότητα, τελευταία φορά το έβαλα πολλά χρόνια πριν τη γέννηση της κόρης μου.

Ήταν το τοπ που φορούσα όταν πρωτογνώρισα τον άνδρα μου. Τότε, εγώ, νεαρό στέλεχος στον τομέα των διεθνών σχέσεων, έκανα μια παρουσίαση στην εταιρεία όπου εργαζόταν ο μέλλων σύζυγος μου. Βρισκόταν εκεί, καθισμένος ανάμεσα στους συναδέλφους του, και με ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Αυτή είναι η δύναμη των αγαπημένων μας ρούχων.

 Αργότερα, σε μια παμπ, μου μίλησε για τα αισθήματά του, και πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο άνδρας της ζωής μου. Έτσι, μετά τη συνάντησή μας, θέλησα να κρατήσω το αγαπημένο πράσινο τοπ ακέραιο και το έκρυψα στο πίσω μέρος της ντουλάπας.

Είκοσι χρόνια αργότερα, η κόρη μου έκανε φύλλο και φτερό την γκαρνταρόμπα μου φωνάζοντας: «Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να υπάρχει ένα πράσινο τοπ, μαμά. Είναι το αγαπημένο σου χρώμα!»

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Τελικά, βλέπω ένα χέρι να ξεπροβάλλει από το σωρό κρατώντας αυτό το τόσο ξεχωριστό και αγαπημένο πράσινο τοπ. Το πρόσωπό της έλαμπε καθώς το δοκίμαζε, και πρέπει να παραδεχτώ ότι της πήγαινε γάντι. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα χέρι πλύσιμο, και η αλήθεια είναι ότι τώρα έχω πολύ περισσότερες γνώσεις από αυτές που είχα πριν από μια εικοσαετία.

Έπλυνα προσεκτικά το τοπ με Ariel, και το έδωσα στην κόρη μου. Όταν κατέβηκε να φάει, τα μάτια του άνδρα μου κόντεψαν να πεταχτούν έξω από τις κόγχες τους. Όσο η κόρη μας μιλούσε για το σχολείο και την παρουσίαση που θα έκανε, οι ματιές μας διασταυρώθηκαν!

Ο άνδρας μου έγειρε πάνω από το τραπέζι και μου ψιθύρισε: «Πιστεύεις ότι πρέπει να την αφήσουμε να πάει στο σχολείο με αυτό το τοπ;».

Ε, λοιπόν, την αφήσαμε. Δεν έγινε τίποτα, κι εγώ άρχισα να ξαναφοράω το τοπ μου. Δεν ασχολήθηκα ξανά με τους λεκέδες, αφού έχω πάντα στη διάθεσή μου το «Ariel» για κάθε δύσκολη περίπτωση. Το πράσινο τοπ εξακολουθεί να μου χαρίζει υπέροχες αναμνήσεις.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή