Ώρα για χουχούλιασμα…

Ώρα για χουχούλιασμα…

Το κρύο έχει μπει για τα καλά στη ζωή σας κι εσείς έχετε βρει «καταφύγιο» μέσα στα ζεστά σας σκεπάσματα. Φτιάξτε το δικό σας τέλειο καταφύγιο!


Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Οι στιγμές που επιτέλους νιώθετε πραγματική ζεστασιά και χαλάρωση συχνά συνδέονται με χουχούλιασμα στο κρεβάτι και τον καναπέ.

Είτε για να κάνετε έναν απολαυστικό ύπνο, είτε για να χουχουλιάσετε βλέποντας τις αγαπημένες σας ταινίες, χρειάζεστε ένα καλό ζεστό πάπλωμα που συχνά ζεσταίνει πολύ περισσότερο από μία απλή κουβέρτα. Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε τα κατάλληλα μαξιλάρια για μια αίσθηση άνεσης, ξεκούρασης και πραγματικής απόλαυσης των χαλαρωτικών αυτών στιγμών.

Από το τέλειό σας «καταφύγιο» δεν πρέπει να λείπει το ζεστό αισθησιακό αρωμά των σεντονιών. Φροντίστε να πλύνετε τα αγαπημένα σας σεντόνια και μαξιλαροθήκες με το νέο Lenor μαλακτικό που διαρκεί τη φρεσκάδα στα σεντόνια σας για 1 ολόκληρη εβδομάδα και απολαύστε όμορφες ζεστές στιγμές μέσα σε αυτά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά αρωμάτων στο http://www.lenor.com/gr/Προϊόντα/WhatsNew και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114