Οι λεκέδες είναι η χαρά της ζωής

Οι λεκέδες είναι η χαρά της ζωής

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι μια μεγάλη αλήθεια. Από την πρώτη φορά που θα ταΐσουμε το μωρό μας και αυτό θα γεμίσει τα πάντα πάνω του και γύρω του, η χαρά είναι παρούσα.


Και φυσικά, δεν τελειώνει εκεί ο κατάλογος των χαρούμενων... λεκέδων.

Αναλογιστείτε, τις φορές που ετοιμάζετε ένα γεύμα για τους δικούς σας, τις ποδιές και τις πετσέτες που λερώνετε, τα τραπεζομάντιλα που λεκιάζουν και, φυσικά, τα πουκάμισα που έχετε πλύνει.

Μπορεί οι λεκέδες να αυξάνονται καθώς περνούν τα χρόνια και πληθαίνει η οικογένεια, ευτυχώς όμως υπάρχει ένας σύμμαχος που κάνει την απομάκρυνσή τους εύκολη υπόθεση και αφήνει στη θέση τους μόνο καλές αναμνήσεις. Η νέα σειρά ενισχυτικών πλύσης Ariel είναι εκπληκτικά αποτελεσματική στους δύσκολους λεκέδες, από την πρώτη κιόλας πλύση.

Σε σκόνη, υγρό ή ειδικό σπρέι που αφαιρεί ακόμα και τους ξεραμένους λεκέδες κάνει τη χαρά το μόνιμο χαρακτηριστικό της ζωής μας, που δεν φεύγει με τίποτα και αφήνει το σημάδι της στην πορεία της ζωής μας.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή