Οδηγός για την περιποίηση των ευαίσθητων ρούχων

Οδηγός για την περιποίηση των ευαίσθητων ρούχων

Το μικρό μαύρο φόρεμα, το μεταξωτό παντελόνι και το αγαπημένο σας πλεκτό cardigan θέλουν και αυτά την ιδιαίτερη τους φροντίδα που ξεκινά πρωτίστως από το πλύσιμο.


Όλα τα ρούχα δεν είναι ίδια. Για αυτό λοιπόν φροντίστε να ακολουθήσετε προσεκτικά μερικούς απλούς αλλά βασικούς κανόνες στο πλύσιμο για να διατηρήσετε ακόμη και τα πιο ευαίσθητα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας σε άψογη κατάσταση!

-Επιλέξτε με ιδιαίτερη προσοχή το απορρυπαντικό ρούχων για το πλύσιμο στο πλυντήριό σας καθώς τόσο τα μάλλινα όσο και τα μεταξωτά ρούχα θέλουν μια ιδιαίτερη φροντίδα με απορρυπαντικά, τα οποία δεν πρέπει να περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες για να μην προκληθούν φθορές.

-Προτιμήστε ένα απορρυπαντικό σε υγρή μορφή όπως το Ariel liquid που χαρίζει εκπληκτική καθαρότητα ακόμη και στα πιο ευαίσθητα ρούχα σας σε σχέση με άλλα υγρά απορρυπαντικά.

-Για το πλύσιμο στο πλυντήριο επιλέξτε χαμηλές θερμοκρασίες όπως οι 30οC ή ακόμη και κρύο νερό. Μην ξεχνάτε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες εκτός του ότι μπορεί να ξεβάψουν τα ευαίσθητα ρούχα σας ενδέχεται να προκαλέσουν και φθορές στη σύνθεσή τους.

-Προγραμματίστε το πλυντήριό σας σε ένα πρόγραμμα με απαλό ή και καθόλου στύψιμο για τους ίδιους λόγους.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο. Παρακαλούμε υπολογίστε μία καθυστέρηση περίπου 6 βδομάδων μέχρι να παραλάβετε τον δοσομετρητή σας.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

-Προτού βάλετε ένα ρούχο στο πλυντήριο ελέγξτε την ετικέτα του και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται εκεί. Εάν η ετικέτα δεν σας δίνει σαφείς οδηγίες το προτιμότερο είναι να το πλύνετε στο χέρι.

-Εάν τελικά πλύνετε τα ρούχα σας στο χέρι διαλύστε την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού που αναγράφεται στη δοσολογία της συσκευασίας του μέσα σε χλιαρό ή κρύο νερό και στη συνέχεια τοποθετήστε το ρούχο σας. Αφήστε το να μουλιάσει και στη συνέχεια πιέστε το προς τα κάτω για μερικά λεπτά. Ξεπλύνετε τουλάχιστον δύο φορές και στη συνέχεια με ιδιαίτερη προσοχή στραγγίξτε για να απομακρύνετε το νερό.

-Θυμηθείτε ότι όταν πλένετε στο χέρι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τρίψετε ή να στίψετε δυνατά τα συγκεκριμένα ρούχα.

-Αποφύγετε να στεγνώσετε τα συγκεκριμένα ρούχα σε στεγνωτήριο. Απλώστε τα στην απλώστρα ή πάνω σε κάποιο έπιπλο στο μπαλκόνι σε οριζόντια θέση και από την ανάποδη πλευρά του σε μέρος όπου δεν θα εκτίθενται απευθείας από τον ήλιο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114