Μυστικά για την συντήρηση των ρούχων μας

Μυστικά για την συντήρηση των ρούχων μας

Πέντε πολύτιμα μυστικά που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ντουλάπα σε άριστη κατάσταση


  • Κατ' αρχάς δεν πρέπει να πετάμε τα ρούχα μας από δω και από εκεί, γιατί φθείρονται. Η τακτοποίηση και η συντήρησή τους πρέπει να γίνεται με προσοχή.
  • Φορέματα, σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα και φούστες πρέπει να είναι πάντα κρεμασμένα και οι πόρτες της ντουλάπας να μένουν ερμητικά κλειστές, για να μην περνάει σκόνη στο εσωτερικό της. Τα παλτό χρειάζεται να μπαίνουν σε ειδική θήκη που κλείνει με φερμουάρ και να τακτοποιούνται όρθια.
  • Μπλούζες, ζακέτες και πουλόβερ μπαίνουν τακτικά πρώτα σε νάιλον σακούλες καθένα ξεχωριστά και μετά όλα μαζί φυλάσσονται σε ειδικές πλαστικές θήκες. Αποφεύγουμε τα χάρτινα κουτιά, γιατί προσελκύουν ζωύφια.
Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
  • Τραπεζομάντιλα, πετσέτες και κάθε είδους πετσετάκια διπλώνονται προσεκτικά και κρύβονται μέσα σε συρτάρια. Τα ασπρόρουχα καλό είναι μετά το πλύσιμο να μη σιδερώνονται, εάν δεν τα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, για να μην κιτρινίσουν.
  • Δεν υπάρχει λόγος πλέον να πλένουμε τα ρούχα μας σε υψηλές θερμοκρασίες γιατί χάνουν το σχήμα τους και χαλάνε τα χρώματά τους.

Και για ρούχα καθαρά χωρίς να καταστρέφονται οι ίνες τους στο πλύσιμο δοκιμάστε το νέο Ariel με ΑctiliftTM. Φέρεται στα υφάσματα με το σεβασμό που τους αξίζει και αφαιρεί τέλεια ακόμα και τους ξεραμένους λεκέδες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή