Μοσχοβόλησε άνοιξη!

Μοσχοβόλησε άνοιξη!

Ήρθε η άνοιξη! Και, εκτός από ανεβασμένη διάθεση, φέρνει μαζί της όμορφα αρώματα. Τα αγαπημένα σας ανοιξιάτικα πρέπει και αυτά με τη σειρά τους να μπουν στο κλίμα και να σας περιβάλλουν με το υπέροχο άρωμά τους που θα σας συντροφεύει όλο το χρόνο.


Το νόημα της άνοιξης κρύβεται στις μυρωδιές της ζωής με το πράσινο, τη δροσερή μυρωδιά του βρεγμένου γρασιδιού και των μπουμπουκιών που ανθίζουν. Αυτές οι μυρωδιές σάς αναζωογονούν, σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να νιώσετε αυτό το αίσθημα της αναγέννησης που είναι συνώνυμο της άνοιξης.

Όμως ορισμένες φορές, όταν ξεσπούν ανοιξιάτικες μπόρες και έχετε πλύνει και απλώσει τα αγαπημένα σας ρούχα στην απλώστρα, αυτά χάνουν τη μυρωδιά του φρεσκοπλυμένου πολύ γρήγορα. Δεν μπορείτε να τα απλώσετε στον ήλιο γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα ξεσπάσει η επόμενη μπόρα.

Επομένως πώς μπορείτε να κάνετε τα αγαπημένα σας ρούχα να μυρίζουν υπέροχα ασχέτως καιρού;

Προσθέτοντας μαλακτικό ρούχων Lenor στην κανονική πλύση, μπορείτε να χαρίσετε στα ρούχα σας μία πρωτόγνωρη αίσθηση απαλότητας και ένα υπέροχο άρωμα που πραγματικά διαρκεί. Για Φρεσκάδα τόσο δυνατή όσο η φρεσκάδα 100 λουλουδιών, απλά προσθέστε το μαλακτικό Lenor στη θήκη του μαλακτικού στην αρχή της πλύσης και αφήστε το να κάνει το θαύμα του.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Δοκιμάστε το μαλακτικό Lenor Spring Awakening για να βιώσετε το αίσθημα της αναγέννησης με τον ερχομό της άνοιξης. Προσθέστε το σε μία πλύση με κάψουλες Ariel PODS 3σε1 και χαρίστε στα αγαπημένα σας ρούχα φρεσκάδα και άρωμα που διαρκεί περισσότερο.

Επομένως δεν έχει καμία σημασία ο τρόπος με τον οποίο στεγνώνετε τα ρούχα σας, καθώς αυτά θα εξακολουθούν να αναδύουν άρωμα φρεσκάδας καθ' όλη τη διάρκεια της άνοιξης, είτε τα αφήνετε να στεγνώνουν μέσα στο σπίτι είτε τα βάζετε στο στεγνωτήριο.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή