Μικρά παιδιά, μεγάλοι λεκέδες! Έρχονται ενισχύσεις!

Μικρά παιδιά, μεγάλοι λεκέδες! Έρχονται ενισχύσεις!

Και είναι γεγονός! Μαζί με τα σχολεία άρχισε και η καθημερινή μάχη για το διάβασμα, το γράψιμο και το ντύσιμο!


Σας θυμίζουν κάτι οι παρακάτω δηλώσεις; «Δεν μας έβαλε τίποτα η δασκάλα!» «Την έγραψα μία ολόκληρη φορά, την έμαθα την ορθογραφία!» «Εγώ θέλω να βάλω την μπλούζα που φόραγα και χθες!»

Για τα δύο πρώτα, πρέπει να βρείτε εσείς το κουμπί του παιδιού σας, για το τελευταίο όμως, σας έχουμε στο πιάτο τη λύση!

Όσο εσείς ασχολείστε με τα μαθήματα του σχολείου, το Ariel -που αποτελεί σχολή στο πλύσιμο δύσκολων λεκέδων- δίνει ρεσιτάλ στα ρούχα του παιδιού σας, ό,τι κι αν έχει να αντιμετωπίσει!

Γύρισε χθες από το σχολείο και δεν είστε σίγουρη αν αυτό που φορούσε ήταν η ποδοσφαιρική του φανέλα ή όλο το γρασίδι του γηπέδου; Φέρνοντας το κόκκινο κρασί στο τραπέζι, η πιζάμα του και το κρασί έγιναν ένα; Ή μήπως αποφάσισε να δοκιμάσει επιτέλους σάλτσα με τα μακαρόνια της; Ευτυχώς, της άρεσε!

Τώρα, τι γνώμη έχει το καλό της πουκάμισο για τους λεκέδες που απέκτησε, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες! Ειλικρινά, όμως, επειδή τα παιδιά δεν θα πάψουν να σας εκπλήσσουν με τους τρόπους που βρίσκουν να γίνονται αγνώριστα από τους λεκέδες που κουβαλάνε στα ρούχα τους, σας φέραμε ενισχύσεις! Η νέα σειρά ενισχυτικών πλύσης Ariel είναι εκπληκτική στους δύσκολους λεκέδες ακόμα και από την πρώτη πλύση!

Ας πούμε πως θα είναι το δικό σας βοήθημα ώστε να «τη βγάλετε καθαρή» με τα ρούχα των παιδιών στο σχολείο! Δίκαιο είναι, δε νομίζετε;

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή