Κρατήστε τα αγαπημένα σας ρούχα μακριά από τη φθορά

Κρατήστε τα αγαπημένα σας ρούχα μακριά από τη φθορά

Όλοι έχουμε ρούχα που αγαπάμε και έχουν ιδιαίτερη σημασία για μας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να παραμείνουν τα πολυαγαπημένα ρούχα σας ξεχωριστά.


Όλοι έχουμε ρούχα που αγαπάμε να φοράμε. Ίσως επειδή είναι όμορφα. Ίσως πάλι επειδή συνδέονται με όμορφες αναμνήσεις. Και βέβαια ελπίζουμε να τα κρατήσουμε για πάντα. Όμως, συνήθως, τα αγαπημένα μας ρούχα είναι και πολυφορεμένα. Η συνεχής χρήση και τα αμέτρητα πλυσίματα προκαλούν φθορά.

Υπάρχει τρόπος να απολαμβάνετε τα αγαπημένα ρούχα σας χωρίς να τα φθείρετε κάθε φορά που τα πλένετε.

Το πλύσιμο προκαλεί τρία κύρια σημάδια φθοράς. 

Το πρώτο σημάδι είναι οι κόμποι. Αυτοί προκαλούνται κατά τη διαδικασία του πλυσίματος, καθώς η τριβή των υφασμάτων μέσα στον κάδο του πλυντηρίου κάνει τις ίνες να σπάνε και να ξεφτίζουν.

Έπειτα, τα λαμπερά, έντονα χρώματα των ρούχων σας αρχίζουν να ξεθωριάζουν επειδή οι ίνες χάνουν την ευθυγράμμισή τους, με αποτέλεσμα να αλλάζει η συνολική υφή του υφάσματος, να επέρχεται ορατή αλλαγή στα χρώματα και τελικά απώλεια της ζωντάνιας των ρούχων.

Δυστυχώς, μετά από κάποιο διάστημα χρήσης, οι ίνες χάνουν το σχήμα τους αφού αρχίζουν να απομακρύνονται η μία από την άλλη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ίνες δεν μαλακώνουν επαρκώς κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, οπότε γίνονται άκαμπτες και παραμορφώνονται. 

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Το Lenor μπορεί να παρατείνει τη ζωή των ρούχων σας. Χάρη στην τεχνολογία Anti-Age 3 σημείων που διαθέτει, προστατεύει τα ρούχα σας από τα 3 σημάδια φθοράς: ξεχείλωμα, ξεθώριασμα, γάριασμα.

Τώρα μπορείτε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη προστασία στα ρούχα αλλά και στις όμορφες στιγμές σας. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παραμένουν τα ρούχα σας ξεχωριστά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πολυ καλο!

  • Αναφορά

Απλα καταπληκτικο\!

  • Αναφορά

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114