Καθαρά ρούχα για σημαντικές περιστάσεις

Καθαρά ρούχα για σημαντικές περιστάσεις.

Τα ρούχα δημιουργούν εντυπώσεις και μερικές φορές οι εντυπώσεις αυτές είναι ισχυρότερες από οποιαδήποτε άμεσα μηνύματα επιδιώκουμε να εκφράσουμε.


Η διαμόρφωση γνώμης με βάση την αντίληψη αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επικοινωνίας, ίσως μάλιστα το πιο σημαντικό. Η κατάσταση αρμονίας με τον εαυτό μας δεν αφορά μόνο την εσωτερική αρμονία, αλλά σχετίζεται και με την εμφάνιση, ειδικά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Η προετοιμασία για μια επαγγελματική συνέντευξη αποτελεί καθημερινή πρόκληση για τον καθένα.  Αν θέλετε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα μικρά τεχνάσματα που μπορούν να συμβάλλουν στην επιτυχημένη έκβασή της, φυσικά πέρα από τις απαιτούμενες γνώσεις και την πειστικότητά σας.

Να έχετε πάντα κατά νου ότι το μόνο πράγμα που είναι χειρότερο από το να μην είστε αρκετά καλοντυμένοι είναι να είστε καλύτερα ντυμένοι από το άτομο που σας παίρνει τη συνέντευξη. Και μιας και μιλάμε για επαγγελματική συνέντευξη, ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε πει: «Δεν μπορεί ποτέ το ντύσιμο κάποιου να είναι παραφορτωμένο ή ο ίδιος να είναι παραμορφωμένος». Η συγκεκριμένη ρήση αφήνει περιθώριο επανεξέτασης του θέματος. Εξοικειωθείτε με το προφίλ της εταιρείας στην οποία πρόκειται να κάνετε αίτηση για εργασία και ντυθείτε ανάλογα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Προσπαθήστε να φοράτε στρώματα ρούχων. Έτσι θα μπορείτε να νιώσετε άνετα είτε κάνει κρύο είτε ζέστη μέσα στο γραφείο. Αλλιώς, μπορεί να καταλήξετε να γίνετε κατακόκκινος από τη ζέστη ή να τρέμετε από το κρύο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σας. Το αίσθημα δυσφορίας μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοσή σας.

Δώστε προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες όσον αφορά το ύφασμα των ρούχων που θα φορέσετε. Τα πλεκτά ή μάλλινα πουλόβερ μπορεί να αφήσουν χνούδι στην άσπρη μπλούζα σας. Και είναι συνήθως πολύ δύσκολο να το ξεφορτωθείτε...

Φορέστε φρεσκοπλυμένα ρούχα. Τα καθαρά ρούχα σάς δίνουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε και έτσι μπορείτε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην απόδοσή σας. Τα αρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο, ακόμη και υποσυνείδητα, στις κοινωνικές συναναστροφές. Είναι προτιμότερο να πλύνετε τα ρούχα σας πριν από τη συνέντευξη παρά να βάλετε υπερβολικά πολύ άρωμα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα