Καταρρίπτουμε τους μύθους σχετικά με το πλύσιμο των ρούχων.

Καταρρίπτουμε τους μύθους σχετικά με το πλύσιμο των ρούχων.

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το πλύσιμο των ρούχων. Δυστυχώς, αν πλένετε τα ρούχα σας με λάθος τρόπο, τότε χάνετε χρόνο, ενέργεια και χρήμα. Αν θέλετε να αλλάξετε τακτική, ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές.


Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο απορρυπαντικό για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα

Η διπλή δόση απορρυπαντικού (για ρούχα που είναι πολύ βρώμικα) δεν κάνει τα ρούχα σας πιο καθαρά, σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση. Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε; Διαβάστε τις οδηγίες δοσολογίας του προϊόντος που είναι σχεδιασμένο για να σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βάλτε την ποσότητα που χρειάζεται και όχι παραπάνω, ακόμη και αν μπείτε στον πειρασμό. Αν η προτεινόμενη ποσότητα δε λύσει το πρόβλημα, τότε αυτό σίγουρα δε θα λυθεί βάζοντας μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού. Το απορρυπαντικό Ariel χαρίζει άψογα αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων καθώς αφαιρεί τους δύσκολους λεκέδες από την 1η πλύση.

Το πλύσιμο με κρύο νερό μπορεί να έχει αποτελέσματα

Κάποιοι ξοδεύουν πολύ ζεστό νερό για το πλύσιμο των ρούχων, επειδή πιστεύουν ότι τα ρούχα τους δε θα καθαρίσουν με κρύο νερό. Παλαιότερα ίσως και να ίσχυε κάτι τέτοιο. Σήμερα όμως όχι. Ειδικά εφόσον υπάρχουν υφάσματα, χρώματα και λιπαροί λεκέδες που πλένονται με κρύο νερό. Όπως και να 'χει, το Ariel χαρίζει άψογα αποτελέσματα ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και στους 30 βαθμούς.

Οι χρωμοπαγίδες δεν υποκαθιστούν τον διαχωρισμό των άπλυτων ρούχων

Μη διακινδυνεύσετε να καταστρέψετε τα ρούχα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεχωρίσει τα λευκά/ανοιχτόχρωμα, τα χρωματιστά και τα σκούρα. Χρησιμοποιείστε ένα καλάθι με χωρίσματα. Έτσι ,θα κερδίσετε χρόνο.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Οι λεκέδες από κρασί βγαίνουν ακόμη και αν δεν ασχοληθήκατε με αυτούς τη στιγμή που έγιναν

Υπάρχουν προϊόντα που βγάζουν ακόμη και τους πιο δύσκολους ή ξεραμένους λεκέδες. Κάντε προεργασία του λεκέ πριν την πλύση εφαρμόζοντας Ariel υγρό απορρυπαντικό πάνω στον λεκέ, κατόπιν πλύντε το ρούχο με απορρυπαντικό Ariel και ο λεκές θα εξαφανιστεί.

Περισσότερο μαλακτικό δε σημαίνει ότι το άρωμα των ρούχων θα διαρκέσει περισσότερο

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε ένα ποιοτικό μαλακτικό, όπως το Lenor, και να συμβουλεύεστε πάντοτε τις οδηγίες δοσολογίας. Μην ανησυχείτε! Το μαλακτικό Lenor χαρίζει εξαιρετική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα που διαρκεί πραγματικά περισσότερο, χωρίς να βάζετε περισσότερη δόση μαλακτικού ανά πλύση.

Τώρα που γνωρίζετε όλη την αλήθεια για το πλύσιμο των ρούχων, προσπαθήστε να αποκτήσετε νέες συνήθειες και μεταδώστε τη γνώση και σε άλλους.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή