Κάντε τις ξεχωριστές στιγμές αξέχαστες

Κάντε τις ξεχωριστές στιγμές αξέχαστες.

Χρησιμοποιήστε τα αρώματα για να κάνετε τις αναμνήσεις σας πιο ζωντανές.


Έχετε ακούσει ποτέ για το φαινόμενο Προυστ; Ίσως ναι. Ίσως πάλι και όχι. Είναι ωστόσο πολύ πιθανό να το έχετε βιώσει πολλές φορές στη ζωή σας. Το φαινόμενο Προυστ πήρε το όνομά του από τον διάσημο γάλλο συγγραφέα Μαρσέλ Προυστ, ο οποίος έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο για τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας, οι οποίες ενεργοποιούνται από ένα μόνο ερέθισμα: τη μυρωδιά από φρεσκοψημένα κουλουράκια.

Η κατάσταση που περιγράφεται παρακάτω είναι κάτι που όλοι έχουμε ζήσει. Κάποιες φορές, όταν ξεφυλλίζουμε άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες, βρίσκουμε μια φωτογραφία που απεικονίζει μια στιγμή που κάποτε φάνταζε υπέροχη – και αναρωτιόμαστε τι ήταν αυτό που την έκανε τόσο ιδιαίτερη.  Άλλοτε πάλι περπατάμε στον δρόμο, εντελώς μηχανικά, απασχολημένοι με τις καθημερινές υποχρεώσεις και ξαφνικά μας έρχονται στον νου αναμνήσεις από το σπίτι της γιαγιάς. Απλώς και μόνο επειδή αντιλαμβανόμαστε τη μυρωδιά μηλόπιτας και φρεσκοβρασμένου καφέ.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η αίσθηση της όσφρησης είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη συναισθηματική μνήμη μας. Αυτό σημαίνει ότι όταν βιώνουμε μια κατάσταση ενώ είμαστε εκτεθειμένοι σε μια χαρακτηριστική μυρωδιά, η ανάμνηση αυτή αποθηκεύεται στον εγκέφαλό μας με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και ένταση. Δεν αποθηκεύεται μόνο η οπτική αίσθηση. Δεν είναι μόνο μια αόριστη ανάμνηση της συζήτησης με τη γιαγιά πίνοντας καφέ – θυμόμαστε την υφή του τραπεζιού, το χτύπο του ρολογιού της κουζίνας, το φως του ήλιου που έκανε αντανάκλαση στο νερό του βάζου και το πώς νιώθαμε όταν μας έλεγε τις ιστορίες της. Δεν είναι απλά μια ενθύμηση, είναι ανάμνηση με κάθε λεπτομέρεια. Και δεν θυμόμαστε μόνο όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και όλα τα συναισθήματα που συνδέονταν με αυτές.

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Όποτε λοιπόν φτάνει ξανά στη μύτη μας η ίδια αυτή μυρωδιά, αυτό λειτουργεί μαγικά. Δεν θυμόμαστε απλώς, αλλά ξαναζούμε την ίδια κατάσταση. Βιώνουμε ξανά τη στιγμή, σχεδόν με την ίδια ένταση. Αυτό είναι μοναδικό, καθώς μπορούμε να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικές μυρωδιές για να διατηρούμε τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας ανεξίτηλες στον χρόνο.

Επομένως, ίσως θα έπρεπε οι ξεχωριστές μας στιγμές να συνοδεύονται από μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Ένα ξεχωριστό άρωμα ίσως. Αυτό θα μπορούσε να είναι το άρωμα που αναδύουν τα ρούχα σας επειδή χρησιμοποιήσατε ένα μαλακτικό ρούχων, όπως το Lenor. Υπάρχει περίπτωση να περπατάτε μια μέρα στον δρόμο, εντελώς μηχανικά, και ξαφνικά ένα άρωμα φρεσκάδας να σας φέρει στον νου τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να κρατήσετε ζωντανές τις πιο ξεχωριστές σας αναμνήσεις.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114