Η τελευταία τάση της ... καθαριότητας!

Η τελευταία τάση της ... καθαριότητας!

Οι τεχνολογικές εξελίξεις αγγίζουν πλέον κάθε τομέα της ζωής μας και φτάνουν μέχρι και το πλυντήριό μας!


Όλα πλέον τείνουν να είναι μικρότερα. Ένας ολόκληρος υπολογιστής χωράει στην τσάντα σας με τη μορφή ενός tablet. Ένα organizer, ένα άλμπουμ φωτογραφιών, μια φωτογραφική μηχανή και μια κάμερα είναι λίγα μόνο από τα πράγματα που έχετε πάντα μαζί σας μέσα στο κινητό σας!

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τα απορρυπαντικά πλυντηρίου. Οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις αλλάζουν την «τάση» στην καθαριότητα δημιουργώντας μικρές κάψουλες υγρού απορρυπαντικού για καλύτερα αποτελέσματα στην πλύση και μεγαλύτερη οικονομία.

Γιατί όμως μια μικρή κάψουλα εγγυάται οικονομία; Γιατί σε ορισμένα πλυντήρια μπορεί να χαθεί έως και το 30% του υγρού απορρυπαντικού κάθε φορά που το ρίχνουμε στο συρτάρι. Μέρος του απορρυπαντικού κυλάει και σπαταλάται στις σωληνώσεις πριν καν ξεκινήσει η πλύση!

Όμως οι υγρές κάψουλες και καθαρίζουν και ταυτόχρονα αποτρέπουν την απώλεια απορρυπαντικού. Όταν πρόκειται μάλιστα για τις νέες υπερσυμπηκνωμένες υγρές κάψουλες Ariel, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: 100% καθαριστική δράση με 0% σπατάλη!

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Κάθε κάψουλα τοποθετείται απευθείας στο εσωτερικό του κάδου (τα ρούχα μπαίνουν μετά την κάψουλα) και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά της ακριβώς στην καρδιά της πλύσης. Η κάψουλα διαλύεται τελείως ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Έτσι έχετε την αξεπέραστη καθαριότητα Ariel χωρίς να σπαταλάτε ούτε σταγόνα, απολαμβάνοντας έως και 30% οικονομία στο απορρυπαντικό σε κάθε πλύση*.

Επισκεφθείτε το σπίτι του Ariel στο facebook, βρείτε πολύτιμα tips καθαριότητας και όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την οικονομία στο σπίτι.

*σε σχέση με τη χρήση υγρού απορρυπαντικού στο συρτάρι σε ορισμένα πλυντήρια, όταν έως και το 30% του υγρού μπορεί να χαθεί στις σωληνώσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όπως κάθε απορρυπαντικό, πρέπει να το φυλάσσετε σε ασφαλές μέρος, μακριά από τα παιδιά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή