Η τέλεια φροντίδα για τις κάλτσες σας.

Η τέλεια φροντίδα για τις κάλτσες σας.

Μερικές φορές παραβλέπουμε ορισμένες λεπτομέρειες που στερούν, χωρίς να το αντιληφθούμε, την ευτυχία και την άνεση από τη ζωή μας.


Για παράδειγμα, ένα κρύο απόγευμα ή στο τέλος μιας μακριάς και κουραστικής μέρας, το καλύτερο που θα μπορούσαμε να ευχηθούμε είναι για ένα αναπαυτικό ζευγάρι κάλτσες που -αν βρίσκεται σε άψογη κατάσταση - φροντίζει τα πόδια μας με απαλότητα και ζεστασιά.

Είτε είναι αφράτες ροζ, ζεστές μαύρες ή ολόλευκες κάλτσες, τις φοράτε διαρκώς, ακόμη και στο κρεβάτι, εξασφαλίστε τους λοιπόν την κατάλληλη φροντίδα! Όταν τις ξεχωρίζετε για το πλυντήριο, είναι σημαντικό να μην βάζετε τις χρωματιστές κάλτσες με τα λευκά σας ρούχα. Η κάλτσα μπορεί να έχει μικρό μέγεθος, αλλά είναι ικανή να δυσκολέψει αρκετά τη ζωή μας: το καλύτερό της είναι να κρύβεται μέσα στο σωρό των ρούχων. Θα πείτε «Και λοιπόν, κάλτσες είναι». Πράγματι, όμως τα χρώματα είναι χρώματα και όταν δεν τα προσέχετε ξεβάφουν. Επομένως, μην ξεχνάτε να ξεχωρίζετε πάντοτε τα ρούχα πριν από το πλύσιμο, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα διαφορετικά χρώματα και υφάσματα (ευαίσθητα, λευκά, σκούρα, έντονες αποχρώσεις), αφήνοντας τις κάψουλες Ariel Pods 3σε1 να κάνουν το θαύμα τους.

Πώς να πλένετε το αγαπημένο σας ζευγάρι

Φοράτε τις κάλτσες σας μέρα-νύχτα, μέσα και έξω από το σπίτι. Τις φοράτε όμως χωρίς να ντρέπεστε; Οι κάλτσες είναι διαρκώς εκτεθειμένες σε λεκέδες, βρωμίζουν με το παραμικρό και φθείρονται ιδίως όταν τα παπούτσια βγάζουν χρώμα. Εάν ανήκετε στους οπαδούς των υψηλών θερμοκρασιών πλύσης για τις κάλτσες, πρέπει να μάθετε το εξής: κάνετε λάθος! Όλα εξαρτώνται από το απορρυπαντικό που επιλέγετε: οι κάψουλες Ariel Pods 3σε1 χάρη στην τριπλή τους δράση αφαιρούν τους λεκέδες, καθαρίζουν και διατηρούν ζωντανά τα χρώματα των ρούχων σας από την πρώτη κιόλας πλύση!

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Πώς να δώσετε τέλος στο μυστήριο της χαμένης κάλτσας

Το πλύσιμο των ρούχων καταλήγει συχνά στην απώλεια καλτσών. Αυτή η μυστηριώδης συνήθεια των καλτσών μοιάζει νομοτελειακή κατά τη διαδικασία πλυσίματος στο πλυντήριο ρούχων, ωστόσο μπορείτε να αποφύγετε αυτή τη συνήθεια ακολουθώντας εύκολες πρακτικές λύσεις: πλύνετε ξεχωριστά τις κάλτσες, χρησιμοποιήστε μανταλάκια ή τοποθετήστε τις κάλτσες μέσα σε ειδικό διχτάκι. Έχετε ποτέ σκεφτεί να πιάσετε τις κάλτσες με μανταλάκια ώστε να έχετε έτοιμα ζευγάρια μετά το πλύσιμο; Χάρη σε αυτές τις απλές λύσεις, οι κάλτσες δεν χάνονται ποτέ. Το δίχτυ είναι εξίσου αποτελεσματικό, αφού δεν αφήνει τις κάλτσες να κολλήσουν μέσα στο πλυντήριο, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί πολύ ενοχλητικό ιδίως αν στο επόμενο πλυντήριο πλένετε λευκά. Επιπλέον, το δίχτυ είναι χρήσιμο όχι μόνο για τις κάλτσες, αλλά και για άλλα μικρού μεγέθους ρούχα. Αν εφαρμόσετε αυτές τις απλές μεθόδους θα βάλετε τέλος στη στεναχώρια που μπορεί να προκαλέσει ένα αταίριαστο ζευγάρι καλτσών ή η παρουσία μιας χρωματιστής κάλτσας μέσα στα λευκά σας ρούχα.

Επομένως, χάρη σε μερικές πρακτικές λύσεις, αφενός εξοικονομείτε χρόνο για να κάνετε αυτό που πραγματικά αγαπάτε, και αφετέρου εξασφαλίζετε τέλειο πάτημα και άνεση στα πόδια.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή