Η μεγαλύτερη καινοτομία των τελευταίων ετών στα απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων

Η μεγαλύτερη καινοτομία των τελευταίων ετών στα απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων

Οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1 αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2015» στην Ελλάδα. Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε περισσότερες από 900 προκλήσεις στο πλύσιμο των ρούχων.


Η πιο πρόσφατη καινοτομία του Ariel για το πλύσιμο των ρούχων, οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1, αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2015» στην Ελλάδα* στην κατηγορία «απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων».  Χάρη στον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμό τους με τρία τμήματα συστατικών και στη μοναδική σύνθεση που συνδυάζει κορυφαία ισχύ και απόδοση σε μία κάψουλα, φέρνουν μια νέα προσέγγιση για εύκολο και αποτελεσματικό πλύσιμο των ρούχων όλης της οικογένειας.

Η πρόκληση στο πλύσιμο των ρούχων: περισσότεροι από 900 πιθανοί συνδυασμοί!

Με τους σημερινούς φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας, χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα από ποτέ πράγματα ταυτόχρονα, με το πρόγραμμά μας να είναι υπερβολικά φορτωμένο καθημερινά. Με τις τόσες πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, είναι δεδομένο ότι απαιτούμε υψηλές επιδόσεις.

Αυτό ισχύει και στο πλύσιμο των ρούχων, καθώς η κάθε πλύση είναι εντελώς διαφορετική. Πράγματι, υπάρχουν περισσότεροι από 900 πιθανοί συνδυασμοί κατά τη διάρκεια του πλυσίματος των ρούχων, ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου, το επίπεδο βρωμιάς και λεκέδων και τη σκληρότητα του νερού. Υπάρχουν πολλά είδη λεκέδων και ένα συνηθισμένο φορτίο μπορεί να περιέχει έως και 40 γραμμάρια βρωμιάς. Είναι λογικό λοιπόν να αναζητάμε μια τεχνολογία καθαρισμού που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε διαφορετικό φορτίο αποτελεσματικά και με συνέπεια, παρέχοντας άψογα καθαριστικά αποτελέσματα σε κάθε πλύση.

Μια μικρή αλλά θαυματουργή λύση

Οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1 ανταποκρίνονται δραστικά σε αυτή την πρόκληση.  Έπειτα από οκτώ χρόνια ανάπτυξης και αυστηρών ελέγχων, αυτή η μικρή αλλά καταλυτική καινοτομία βγαίνει από το εργαστήριο και μπαίνει στο πλυντήριο ρούχων του σπιτιού μας για να μας προσφέρει τις επιδόσεις και την ευκολία που απαιτούμε σήμερα από ένα μικρό αλλά αποτελεσματικό τεχνολογικό επίτευγμα. Οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1 με συμπυκνωμένη καθαριστική δράση διαθέτουν την καλύτερη μικρή αλλά αποτελεσματική τεχνολογία ώστε να αντιμετωπίζουν περισσότερες από 900 προκλήσεις στο πλύσιμο των ρούχων: καθαρίζουν, αφαιρούν τους λεκέδες και αναζωογονούν τα χρώματα των ρούχων μας.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Το αποτέλεσμα: το αδύνατο γίνεται δυνατό

Στις υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1, ο σχεδιασμός  με τρία διαφορετικά τμήματα ενεργών συστατικών παίζει καταλυτικό ρόλο στην επίδοση, κάνοντας το αδύνατο δυνατό. Απελευθερώνει έναν ισχυρό συνδυασμό συστατικών -σε επίπεδα που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να συνδυαστούν σε υγρό απορρυπαντικό ή σε κάψουλες- που μένουν σταθερά και ανεξάρτητα μεταξύ τους μέχρι την στιγμή της επαφής τους με το νερό· ούτε δευτερόλεπτο νωρίτερα.  Όταν έρχονται σε επαφή με το νερό, η εξωτερική μεμβράνη διαλύεται αμέσως, απελευθερώνοντας το ισχυρό, υπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό.  Με αυτή τη σύνθεση, αξιοποιούμε όλη τη δύναμη μιας μικρής κάψουλας, για καθαριστικά αποτελέσματα πιο δραστικά από κάθε άλλο υγρό απορρυπαντικό ή κάψουλα Ariel.

Ο πρωτοποριακός αυτός συνδυασμός τεχνολογιών προσφέρει άψογο καθαρισμό, ενώ δεσμεύει και αφαιρεί τους λεκέδες, διατηρεί τη λευκότητα και τα χρώματα των ρούχων μας και τα φροντίζει ώστε να αναμένουμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε πλύση. Επίσης, οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1 κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη στο πλύσιμο των ρούχων, καθώς δεν ανησυχούμε πλέον για τη δοσολογία: απλώς τοποθετούμε την κάψουλα απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου μας, βάζουμε από πάνω τα ρούχα και στη συνέχεια αφήνουμε τις κάψουλες να απελευθερώσουν τη δράση τους.

Αλλάξτε λοιπόν ριζικά τον τρόπο που πλένετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο. Προσαρμόστε τον στην καθημερινότητά σας και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!

*Έρευνα του Προϊόν της Χρονιάς σε προεπιλεγμένα προϊόντα από την TNS Icap σε 3.107 Έλληνες καταναλωτές 12/14-01/15. www.productoftheyear.gr κατ. «Απορρυπαντικά»

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Με βολεύουν πολύ, ποιανουν μικρό χώρο στο ντουλάπι, καθαρίζουν καλά και στους 40 βαθμούς. Επειδή εχω μεγάλο πλυντήριο χρησιμοποιώ 2 κάψουλες σε κάθε πλύση και δεν εχω ποτέ ασπρίλες στα χρωματιστά ρούχα.

  • Αναφορά

Μόνο Ariel χρησιμοποιώ και στους 40 βαθμούς!! Έχω τρία παιδάκια και με εξυπηρετεί απίστευτα και η τιμή και η ποιότητα! Μόνο Ariel!!

  • Αναφορά

αυτο χρησιμοποιω εδω και πολλους μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γιατι καθαριζει τελεια και σε βαθος και επιπλεον ειναι οικονομικο δε το αλλαζω με κανενα αλλο

  • Αναφορά

apla!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yperoxo

  • Αναφορά

Μαγική κάψουλα!!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114