Η καθαριότητα γίνεται αισθησιακή

Η καθαριότητα γίνεται αισθησιακή

Όλοι θέλουμε το σπίτι μας να είναι καθαρό και να μοσχομυρίζει. Οι κλασσικές δουλειές του σπιτιού, μας το προσφέρουν αυτό σε ένα βαθμό αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που πρέπει να γίνονται και συμβάλλουν στην απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας


  • Φρεσκάρετε τα καλύμματα, τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια των καναπέδων σας. Στους καναπέδες του σπιτιού μας υποδεχόμαστε τους φίλους μας, χαλαρώνουμε με τους αγαπημένους μας, παίζουμε με τα παιδιά μας. Όπως είναι λογικό στους κοινόχρηστους αυτούς χώρους μαζεύονται πολλές μυρωδιές και τα υφάσματα έχουν την ιδιότητα να τις απορροφούν. Αν και δε γίνεται να πλένονται συχνά, μία στις τόσες χρειάζονται φρεσκάρισμα και αυτό θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην καθαριότητα του χώρου σας.
  • Οι κουρτίνες, ανήκουν και αυτές στην κατηγορία «μαζεύουν μυρωδιές». Αν και το κατέβασμα τους είναι αρκετά κουραστικό, τώρα που αλλάζει η εποχή και τα παράθυρα του σπιτιού θα είναι κλειστά λόγω του κρύου, απαλλάξτε τις κουρτίνες από τις μυρωδιές και τη σκόνη που έχουν συγκεντρώσει και δώστε τους την αστραφτερή καθαριότητα που αρμόζει στο χώρο σας.
  • Οι παπλωματοθήκες είναι έτοιμες να αναλάβουν δράση και να «αγκαλιάσουν» τα αγαπημένα σας παπλώματα. Πριν τις χρησιμοποιήσετε, φρεσκάρετε τες και αφήστε το άρωμα τους να γεμίσει το υπνοδωμάτιο σας.
  • Τα σεντόνια σας συμβάλλουν και αυτά σημαντικά στην ανανέωση των αρωμάτων μέσα στο δωμάτιο σας και όχι μόνο. Όταν αλλάζετε σεντόνι στο κρεβάτι σας δεν σας πιάνει μία αίσθηση ευφορίας από το αναδυόμενο άρωμα καθαριότητας; Είναι πολύ σημαντικό και για έναν ευχάριστο ύπνο το σεντόνι σας να είναι φρεσκοπλυμένο. Με το νέο Lenor απορρυπαντικό θα έχετε την αίσθηση φρεσκάδας για πολύ περισσότερο χρόνο, έως και 3 εβδομάδες.
meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Για να πετύχετε λοιπόν, αισθησιακή καθαριότητα με άρωμα που διαρκεί, χρησιμοποιήστε το νέο Lenor Απορρυπαντικό. Θα εκπλαγείτε από το εκπληκτικό του άρωμα που θα γεμίσει το χώρο σας με αίσθηση αστραφτερής καθαριότητας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Έχει απίστευτο άρωμα!!!! Καθαρίζει εκπληκτικά και στη σωστή τιμή!!

  • Αναφορά

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114