Η ιστορία ενός πρωινού

Η ιστορία ενός πρωινού

Δείτε πώς γίνεται. Μια σπουδαία ιστορία θα πρέπει να έχει ένα συναρπαστικό ξεκίνημα, μια ενδιαφέρουσα πλοκή και ένα ικανοποιητικό τέλος. Εάν κάποιο από αυτά τα στοιχεία απουσιάζει, τότε όλη η ιστορία είναι μάταιη.


Όταν ανοίγουμε την ντουλάπα μας το πρωί, μετά από μια ζεστή κούπα τσάι ή καφέ, ανοίγουμε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες και εκατοντάδες ιστορίες, αναμνήσεις και εμπειρίες που περικλείονται στα ρούχα μας. Τα αρώματα, τα υφάσματα και τα χρώματα είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν την ιστορία των ρούχων μας πιο ενδιαφέρουσα και προσωπική. Δώστε τους φροντίδα και προσοχή και αφήστε τα να κάνουν όλα τα υπόλοιπα, από την αυγή έως τη νύχτα.

Όλα ξεκινούν με το άρωμα. Όταν ανοίγετε την ντουλάπα και μυρίζετε το φρέσκο άρωμα, η διάθεσή σας μπορεί να αλλάξει. Κοιτάξτε τα ρούχα, αγγίξτε τα υφάσματα - αυτά που γλιστρούν απαλά στα δάχτυλα, τα πλεκτά που σας χαρίζουν ζεστασιά τα κρύα πρωινά, τη δαντέλα, το δέρμα, το βελούδο και το μετάξι, υφάσματα που ήταν και θα είναι κομμάτι όμορφων αναμνήσεων και μελλοντικών σχεδίων. Αφήστε τη ματιά σας να απορροφηθεί από το υπέροχο θέαμα, τη μεγάλη ποικιλία από ζωηρά χρώματα και αποχρώσεις, όλα μοναδικά από μόνα τους και συγχρόνως μέρος της προσωπικής μας ιστορίας.

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Οι πρωταγωνιστές μιας υπέροχης πρωινής ιστορίας. Η ιστορία του πώς μια βιαστική καθημερινή ρουτίνα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα συναρπαστικό τελετουργικό, όταν αφήσουμε τις αισθήσεις μας να μας οδηγήσουν στη διαδικασία επιλογής του ντυσίματός μας. Το Lenor μας βοηθά να αιχμαλωτίσουμε την αίσθηση ενός καλά φροντισμένου ρούχου, παρέχοντας φρεσκάδα, απαλά αρώματα και μοναδική ποιότητα για πολύ καιρό. Με το Lenor, η κάθε μέρα μας ξεκινά με αισιοδοξία και κλείνει με ένα τρυφερό αντίο, όταν τα επιλεγμένα κομμάτια συντροφεύουν ξανά τα υπόλοιπα ρούχα μας στην ντουλάπα (δίνοντας τη θέση τους στα πιο άνετα ρούχα μας, μέσα στα οποία θα χαλαρώσουμε στον καναπέ ή θα διαβάσουμε ένα βιβλίο).

Αυτή δεν είναι η ιστορία της ζωής μας, αλλά η ιστορία μιας συνηθισμένης μέρας. Αφήστε λοιπόν τα ρούχα σας να χρωματίσουν κάθε ημέρα της ζωής σας, αγκαλιάζοντας απαλά το δέρμα σας και αφήνοντας ένα άρωμα που διαρκεί, κάθε πρωί που συναντιέστε μπροστά στην ντουλάπα σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114