Η μυρωδιά των ρούχων μας, μας αντιπροσωπεύει

Η μυρωδιά των ρούχων μας, μας αντιπροσωπεύει

Ανακαλύπτουμε τον τρόπο να ντύνουμε τη διάθεσή μας και να ενεργοποιήσουμε τις αισθήσεις μας χρησιμοποιώντας το άρωμα που μας αντιπροσωπεύει. Το άρωμα των ρούχων μας θα μιλήσει για εμάς.


Στην καθημερινότητά μας επιλέγουμε με προσοχή τα αρώματα που θέλουμε να μυρίζουμε στο σπίτι, στην δουλειά μας και στο σώμα μας.

Ανάλογα με το χαρακτήρα μας επιλέγουμε αρώματα για χαλάρωση, ηρεμία, ευεξία, ενέργεια, πολυτέλεια, φινέτσα κλπ. Το αφρόλουτρό μας, το απορρυπαντικό και το μαλακτικό για τα ρούχα μας, είναι συνήθως αυτά που μας απασχολούν περισσότερο για το άρωμά τους. Έτσι για κάθε χαρακτήρα υπάρχει ένα διαφορετικό άρωμα που του ταιριάζει.

Ας δούμε μερικά:

Οι απαλές ανοιξιάτικες ευωδιές για ρομαντικούς χαρακτήρες.

Το άρωμα του τριαντάφυλλου θα εκφράσει για λογαριασμό μας την απέραντη αγάπη και αφοσίωσή μας. Το άρωμα της βιολέτας θα τονίσει την αγνότητα και τη γλυκιά φαντασία μας.

pearlypeony
Lenor Μαλακτικό Pearly Peony
(702)

Κομψό & Εκλεπτυσμένο

ανακαλύψτε τώρα

Οι γλυκές ευωδιές για ήρεμους αλλά δυνατούς χαρακτήρες.

Το άρωμα της βανίλιας θα δώσει της αίσθηση της ήρεμης δύναμης και της αποφασιστικότητας. Το άρωμα του βατόμουρου θα εκπέμψει την διακριτική δυναμικότητα και την αισιοδοξία μας,

Οι αισθησιακές ευωδιές για φινετσάτους, αριστοκρατικούς χαρακτήρες.

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα αφήσει γύρω μας την εκλεκτικότητα και την φινέτσα μας. Το άρωμα του κέδρου θα μοιράσει έντονα την κομψότητα και την ζωντάνια μας.

Ανακαλύψτε και εσείς τις νότες πολυτέλειας και ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με τα νέα αρώματα των συμπυκνωμένων μαλακτικών Lenor “Little Treasure” & “Elegant Feel”.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114