Η δύναμη του υγρού στοιχείου

Η δύναμη του υγρού στοιχείου

Αρχή πάντων ύδωρ. Η γνωστή ρήση που αποδίδεται στο Θαλή το Μιλήσιο, έναν από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας, αποδεικνύει την αναγνώριση της αρχέγονης σημασίας του υγρού στοιχείου από τις αρχές της επιστημονικής σκέψης.


Δε χρειαζόμαστε απλώς νερό για να ζήσουμε – «είμαστε» νερό κατά 50-60%, καθώς τα υγρά είναι βασικό συστατικό του οργανισμού μας.

Η δύναμη των υγρών είναι κυρίαρχη παντού στη φύση. Από το φαινόμενο της παλίρροιας, που ρυθμίζεται από την αλληλεπίδραση των μαγνητικών πεδίων της Γης και της Σελήνης, ως τα ορμητικά νερά ενός ποταμού ή τα σμιλεμένα από τα κύματα βράχια. Σκεφτείτε τις διαβρωμένες πλαγιές ενός βουνού, αλλά και τα λαμπερά φύλλα των δέντρων μετά τη βροχή. Και, ακόμα, τη ζεν ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο ήχος του τρεχούμενου νερού.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Το υγρό στοιχείο, η δύναμη και η συμπεριφορά του, ενέπνεαν ανέκαθεν στον άνθρωπο εφαρμογές, για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη: από τους νερόμυλους, ως τα υδροηλεκτρικά έργα – αλλά και το πλυντήριο που έχουμε σπίτι μας! Η δύναμη των υγρών είναι αυτή που θα συμπαρασύρει και από τα ρούχα της οικογένειάς σας ρύπους και λεκέδες, αφήνοντάς τα πεντακάθαρα, χωρίς ίχνη: είναι ο συνδυασμός της τεχνολογίας και της νέας βελτιωμένης σύνθεσης του Ariel υγρού. Εμπιστευθείτε τη δύναμη των υγρών – εμπιστευθείτε τη φύση μας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή