Γκαρνταρόμπα: έρωτας καλοκαιρινός ή παντοτινός;

Γκαρνταρόμπα: έρωτας καλοκαιρινός ή παντοτινός;

Μήπως η σχέση μας με τα αγαπημένα μας ρούχα μοιάζει με έναν νέο έρωτα;


Έχουμε όλες ζήσει παρόμοιες εμπειρίες. Μια νέα σχέση που ξεκινά υπό ιδανικές συνθήκες. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Για μερικούς μήνες, είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μας. Καθώς όμως περνά ο καιρός, οι υπέροχες, έντονες, πολύχρωμες χαρές του έρωτα αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Τα βάρη της καθημερινότητας προκαλούν τέτοιες προστριβές που μπορεί να φτάσουμε στο σημείο δίχως επιστροφή.

Το ίδιο συμβαίνει και όταν το υπέροχο καινούργιο συνολάκι που ερωτευτήκαμε αρχίζει να φθείρεται και να ξεθωριάζει.Κάθε φορά που πλένουμε τα ρούχα μας, οι ίνες σπάνε και ξεφτίζουν εξαιτίας της τριβής μέσα στον κάδο του πλυντηρίου αλλά και μεταξύ τους. Πρόκειται για το πρώτο στάδιο της φθοράς ενός υφάσματος. Ακολουθούν οι κόμποι που χαλούν τόσο τη δική μας εμφάνιση όσο και αυτή των ρούχων μας. Αυτό σηματοδοτεί το τέλος του μήνα του μέλιτος.

Δυστυχώς όμως, η φθορά δεν σταματά εδώ. Τα ρούχα μας χάνουν το χρώμα τους. Εξαιτίας της ανομοιόμορφης επιφάνειας των υφασμάτων, το φως δεν αντανακλάται πια στα ρούχα, με αποτέλεσμα αυτά να μοιάζουν άχρωμα. Η αγάπη μας δοκιμάζεται ολοένα και περισσότερο. Αρχίζουμε να τα εγκαταλείπουμε στο σπίτι όλο και πιο συχνά, όπως τον φίλο που δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε ξανά επειδή με τη συμπεριφορά του στις κοινωνικές εκδηλώσεις μάς έχει απογοητεύσει.

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Και τελικά, οι ίνες αρχίζουν να απομακρύνονται μεταξύ τους επειδή δεν μαλακώνουν επαρκώς κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Αλλοιώνονται, χάνουν την αρχική θέση τους και τελικά παραμορφώνονται. Ο κεραυνοβόλος έρωτας έχει γίνει πια μια μακρινή ανάμνηση. Μετά από όλα αυτά τα προβλήματα, εμείς και τα ρούχα μας δεν πρόκειται να συνυπάρξουμε ποτέ ξανά.

Κι όμως, μπορείτε να μετατρέψετε τον κεραυνοβόλο έρωτα σε μακροχρόνια σχέση, δίνοντας λίγη περισσότερη προσοχή και φροντίδα στο αντικείμενο της αγάπης σας. Μην αφήνετε τα προβλήματα να διογκώνονται. Προσφέρετε σε καθημερινή βάση την καλύτερη δυνατή περιποίηση στα ρούχα σας.

Προστατέψτε αυτήν την αγάπη από τη φθορά από την πρώτη κιόλας στιγμή με τη βοήθεια του Lenor. Χάρη στην τεχνολογία Anti-Age 3 σημείων που διαθέτει, το Lenor προστατεύει τα ρούχα σας από τα 3 σημάδια φθοράς: το ξεχείλωμα, το ξεθώριασμα και το γάριασμα. διατηρώντας την αγάπη σας αναλλοίωτη για μεγαλύτερο διάστημα ή, γιατί όχι, για πάντα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114