Εσείς, κρατάτε τα αγαπημένα σας ρούχα… κρυμμένα;

Εσείς, κρατάτε τα αγαπημένα σας ρούχα… κρυμμένα;

«Να αγαπάς αυτό που φοράς και να φοράς αυτό που αγαπάς κάθε μέρα!». Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας ντυσίματος. Κατακτήστε τον!


Ένα βραδινό φόρεμα που είναι σαν να  «φτιάχτηκε για εσάς», μια αγαπημένη μάλλινη ζακέτα που πάει με όλα –  οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ένα ρούχο που πραγματικά λατρεύουμε όσο κανένα!

Νιώθετε υπέροχα όταν φοράτε το αγαπημένο σας ρούχο και όλα θα ήταν παραμυθένια εάν μπορούσατε να το διατηρήσετε για πάντα σαν καινούργιο... Όμως δυστυχώς τα ρούχα χάνουν τη φόρμα τους, φθείρονται  και παλιώνουν. Και εδώ βρίσκεται το μεγάλο δίλημμα: Όσο πιο συχνά το φοράτε, τόσο περισσότερο αρχίζει να χάνει το φανταστικό του χρώμα, το τέλειο κόψιμο στο λαιμό, τον τρόπο που αγκαλιάζει το σώμα σας δείχνοντάς το πιο όμορφο από ποτέ! Από την άλλη, πως γίνεται να σας δώσουν κοπλιμέντα για το πόσο πολύ σας πάει ένα ρούχο όταν... δεν το φοράτε αλλά το κρατάτε καλά κρυμμένο μέσα στη ντουλάπα σας;

Ποια είναι η λύση; Να φοράτε το αγαπημένο σας ρούχο με το «ρίσκο» ότι θα αρχίσει να φθείρεται ή απλά να το κρατάτε κρυμμένο;

Ίσως τελικά να μην χρειάζεται να αποφασίσετε κάτι από τα δύο. Κι αυτό,  λόγω της καινοτομίας Lenor, που συχνά αναφέρεται ως το μαλακτικό ρούχων που προστατεύει τα αγαπημένα μου ρούχα!

Η σύνθεση του νέου Lenor εισχωρεί ανάμεσα στις ίνες των ρούχων και τα βοηθά να διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα*. Με άλλα λόγια μπορείτε να φοράτε όσα αγαπάτε χωρίς φόβο ότι θα τα φθείρετε!

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Το μόνο που μένει τώρα είναι να εφευρεθεί ένας τρόπος να μας κάνουν τα ρούχα μας σε 12 χρόνια από τώρα, γιατί –όπως έδειξε μία έρευνα του The Clothes Show **– τόσο καιρό περίπου είμαστε ικανές να κρατάμε ένα ρούχο που αγαπάμε!

Και να θυμάστε να χρησιμοποιείτε μαζί και το νέο Lenor απορρυπαντικό που χαρίζει στα ρούχα αστραφτερή καθαριότητα και φρεσκάδα που μπορείτε να δείτε, να αγγίξετε και να μυρίσετε.

Τώρα, η αισθησιακή καθαριότητα του Lenor απορρυπαντικού και σε νέες υπερσυμπυκνωμένες υγρές κάψουλες! Απλά τοποθετήστε μία στην καρδιά της πλύσης. Μία κάψουλα αρκεί για αστραφτερή καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί!

*σε σχέση με χρήση μόνο απορρυπαντικού

**Πηγή: Daily Telegraph Fashion

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114