Δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές

Δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές!

Πώς να προετοιμαστείτε για το πρώτο ραντεβού και να το κάνετε αξέχαστο.


Όταν πρόκειται να βγούμε ραντεβού, η διαδικασία της προετοιμασίας είναι μεν συναρπαστική, αλλά και αγχωτική ταυτόχρονα. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να λάβετε υπόψη σας ώστε να κάνετε εντύπωση από το πρώτο ραντεβού.

Προετοιμάστε θέματα για συζήτηση
Εάν δεν είστε από τη φύση σας πολύ ομιλητική, ίσως θα ήταν καλό να αναζητήσετε κάποια δημοφιλή θέματα ή γεγονότα της επικαιρότητας για να ξεκινήσετε συζήτηση και να αποφύγετε τυχόν αμήχανες στιγμές προτού σπάσει ο πάγος μεταξύ σας. Εκτός των άλλων, έτσι θα δείξετε ευφυής και ανοιχτόμυαλη.

Διαλέξτε εγκαίρως τα ρούχα που θα φορέσετε
Το ντύσιμό σας δεν επηρεάζει μόνο την πρώτη εντύπωση που κάνετε στους άλλους, αλλά και τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε και συμπεριφέρεστε. Επιλέξτε ρούχα που σας κολακεύουν, έτσι ώστε να έχετε αυτοπεποίθηση καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Διαλέξτε τα ρούχα που θα φορέσετε μερικές μέρες νωρίτερα ώστε να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα να διαπιστώσετε ότι το αγαπημένο σας φόρεμα είναι στα άπλυτα.

Φροντίστε να ξεκουραστείτε το προηγούμενο βράδυ
Είναι σίγουρο ότι δεν θα θέλετε να δείχνετε και να νιώθετε κουρασμένη στο πρώτο ραντεβού. Ένας καλός βραδινός ύπνος θα σας κάνει να δείχνετε πιο φρέσκια και λαμπερή, αλλά επίσης θα ενεργοποιήσει το μυαλό και τις αισθήσεις σας ώστε να έχετε καλύτερη αντίληψη και να ζείτε πιο έντονα την κάθε στιγμή.

Σκεφτείτε θετικά
Μπορεί να είστε αγχωμένη και να σκέφτεστε αυτά που θα μπορούσαν να πάνε στραβά, αλλά ακόμη κι αν κάτι όντως πάει στραβά, αντιμετωπίστε το με χιούμορ. Είναι πιθανό να είναι κι εκείνος αγχωμένος, οπότε η χαλαρή διάθεση θα σας βοηθήσει να δείχνετε πιο ήρεμη και ευχάριστη.

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Κάντε το ραντεβού αξέχαστο

Κάθε άνθρωπος με τον οποίο βγαίνετε θα μπορούσε δυνητικά να είναι το άλλο σας μισό. Είναι καλό λοιπόν να φροντίσετε να θυμάστε το πρώτο σας ραντεβού με κάθε λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι αναμνήσεις που αποθηκεύονται στον εγκέφαλό μας όταν είμαστε εκτεθειμένοι σε μια συγκεκριμένη μυρωδιά συνδέονται άμεσα με τη συναισθηματική μας μνήμη. Και όταν εκτεθούμε ξανά σε αυτή την ίδια μυρωδιά, ξαναζούμε τη στιγμή με κάθε λεπτομέρεια και με όλα τα συναισθήματα που είχαμε τότε. Φορέστε λοιπόν ένα συγκεκριμένο άρωμα ή χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό ρούχων όπως το Lenor ώστε τα ρούχα σας να αναδύουν γύρω σας ένα ιδιαίτερο, δροσερό άρωμα. Έτσι, στην 35η επέτειο του γάμου σας, θα θυμάστε και οι δυο το πρώτο σας ραντεβού σαν να ήταν χθες.

Διασκεδάστε

Αυτός εξάλλου είναι ο λόγος που βγαίνετε.  

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο. Παρακαλούμε υπολογίστε μία καθυστέρηση περίπου 6 βδομάδων μέχρι να παραλάβετε τον δοσομετρητή σας.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114