Διατηρήστε τα αγαπημένα σας ρούχα για περισσότερο καιρό!

Διατηρήστε τα αγαπημένα σας ρούχα για περισσότερο καιρό!

Κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας σημαίνουν πιο πολλά για εσάς σε σχέση με ένα απλό ρούχο. Προστατέψτε τα και κρατήστε τα κοντά σας σαν καινούρια.


Εκείνο το φόρεμα που φορούσατε την πρώτη φορά που σας είδε ο αγαπημένος σας, δεν μπορεί να φύγει ποτέ από την ντουλάπα σας! Ακόμη και τώρα, μετά από τόσο καιρό, αναφέρει πάντα πόσο υπέροχα σας ταίριαζει αυτό το απαλό, πράσινο φόρεμα. Το καλό είναι ότι ακόμη σας κάνει! Ακόμη, όμως, και τις περιόδους που δεν «μπαίνετε» εύκολα μέσα του, αυτό περιμένει υπομονετικά στην ντουλάπα για τις ημέρες που θα το ξαναφορέσετε. Κι, ευτυχώς, έρχονται πάντα!

Και τότε αυτό είναι σαν καινούριο χάρη στην σωστή και προσεκτική περιποίηση που του εξασφαλίζετε όσα χρόνια κι αν περάσουν. Πώς το κάνετε; Χρησιμοποιώντας το νέο μαλακτικό Lenor που η σύνθεσή του εισχωρεί ανάμεσα στις ίνες των ρούχων και τα βοηθά να διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα*. Χρησιμοποιήστε το μαζί και με το νέο Lenor απορρυπαντικό που χαρίζει στα ρούχα αστραφτερή καθαριότητα και φρεσκάδα που μπορείτε να δείτε, να αγγίξετε και να μυρίσετε. Έτσι, το αγαπημένο σας φόρεμα θα είναι πάντα ένας πόλος έλξης για τον σύντροφο σας για πολύ-πολύ καιρό.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε για όλα σας τα ρούχα, αλλά κακά τα ψέματα, όλοι έχουμε τις «αδυναμίες» μας. Είτε πρόκειται για αυτό το φόρεμα της πρώτης φοράς, είτε για το μαλακό μαντήλι που σας έκανε δώρο ο μπαμπάς σας στα γενέθλια της ενηλικίωσής σας, είτε για το τζιν στο οποίο επενδύσατε τα χρήματα του πρώτου σας μισθού, το ζητούμενο είναι πάντα το ίδιο: να μείνουν για πάντα – αν είναι δυνατόν - μαζί σας και σε κάθε περίπτωση να μοιάζουν πάντα σαν καινούρια. Κρατήστε τα, λοιπόν, πάντα διπλωμένα άρτια χωρίς να τα πιέζετε ασφυκτικά ανάμεσα σε άλλα ρούχα ή κρεμάστε τα σε υφασμάτινες μαλακές κρεμάστρες. Τις περιόδους που δεν τα φοράτε, βάλτε τα μέσα σε ειδικές σακούλες, υφασμάτινες ή πλαστικές, μαζί με αντισκωρικά, αφού πρώτα τα έχετε πλύνει και σιδερώσει. Θυμηθείτε ότι τώρα, η αισθησιακή καθαριότητα του Lenor απορρυπαντικού υπάρχει και σε νέες υπερσυμπυκνωμένες υγρές κάψουλες! Απλά τοποθετήστε μία στην καρδιά της πλύσης. Μία κάψουλα αρκεί για αστραφτερή καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί! Τέλος, μην αμελείτε να αερίζετε ντουλάπες και συρτάρια τακτικά. 

meadow
Lenor Μαλακτικό με Ambi Pur
(48)

Άρωμα λιβαδιού και φρεσκάδα Ambi Pur.

ανακαλύψτε τώρα

Όταν έρθει η στιγμή να φορέσετε ξανά ένα από τα ξεχωριστά αγαπημένα σας ρούχα, είναι σίγουρο ότι θα αισθάνεστε όμορφα γιατί με το Lenor, πάντα αισθάνεσαι όμορφα!

*σε σχέση με χρήση μόνο απορρυπαντικού

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114