Αρωματικές αλχημείες

Αρωματικές αλχημείες

Ο ιδανικός συνδυασμός κάνει τη διαφορά. Συνδυάστε το απορρυπαντικό Lenor με το αντίστοιχο μαλακτικό Lenor και βιώστε μια υπέροχη εμπειρία αρωμάτων.


Συνδυάστε τη δροσιά του απορρυπαντικού Lenor «Radiant Water Lily» με το μαλακτικό Lenor «Ocean Escape» για απόλυτη, ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας.

Νιώστε αξεπέραστη χαλάρωση και θαλπωρή με το απορρυπαντικό Lenor «Floral Spring» και το μαλακτικό Lenor «Amethyst & Floral Bouquet».

Βιώστε μια έκρηξη αρωμάτων συνδυάζοντας το απορρυπαντικό Lenor «Sparkling Bloom» που χαρίζει ενέργεια με το μαλακτικό Lenor «Wild Flower Bloom» που χαρίζει άρωμα αναζωογόνησης.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Τέλος, βρείτε την ανεξάντλητη πηγή κομψότητας και glamour με το απορρυπαντικό Lenor «Shimmering Silk Orchid» και το μαλακτικό Lenor «Gold Orchid».

Ζήστε τη δική σας εμπειρία Lenor επιλέγοντας νότες καθαριότητας, βοτάνων, floral ή φρουτώδεις νότες και κάντε το άρωμά σας συναρπαστικό με τον ιδανικό, αρμονικό συνδυασμό απορρυπαντικού Lenor και μαλακτικού Lenor.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Υπέροχο άρωμα που κρατάει!!

  • Αναφορά

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114