4 σε 1 ή: Η ισχύς εν τη ενώσει.

4 σε 1 ή: Η ισχύς εν τη ενώσει.

Πεδίο μάχης. Μόνο αυτές οι λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν την εικόνα που παρουσιάζει ώρες-ώρες το υπνοδωμάτιο ενός έφηβου αγοριού. Ρούχα πεταμένα παντού, βρώμικα και καθαρά ανακατεμένα, φρεσκοσιδερωμένα μπλουζάκια παραπεταμένα σε σωρούς.


Το θέαμα είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό. Σε τελική ανάλυση, έχετε αφιερώσει χρόνο και αμέριστη στοργή στο πλύσιμο, στο στέγνωμα και στο σιδέρωμα αυτών των ρούχων. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να τα προσέχει λιγάκι, έτσι δεν είναι;

Υπάρχει μάλιστα ένα συγκεκριμένο είδος ένδυσης που φαίνεται να αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους εφήβους: είναι το λεγόμενο 4 σε 1. Πρόκειται για ένα απλό είδος ένδυσης ή μάλλον, δεν είναι ένα αλλά πολλά, αφού το «σετ» περιλαμβάνει ένα φανελάκι, ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, μια μακρυμάνικη μπλούζα και μια ζακέτα φούτερ, που βγαίνουν όλα μαζί και πετιούνται στο καλάθι των άπλυτων σαν να είναι ένα και μόνο ρούχο.

Το πλύσιμο των ρούχων των εφήβων είναι μία δύσκολη υπόθεση. Μέσα στο πλυντήριο βρίσκουμε ρούχα που δεν είναι αρκετά βρώμικα για να χρειάζονται πλύσιμο ή ακόμη ρούχα που πλένονται μόνο στο χέρι. Αφήστε τις τσέπες που είναι γεμάτες με κέρματα, χαρτομάντιλα και τσίχλες.

Χαλαρώστε λοιπόν και ξεκινήστε ξεχωρίζοντας τα ρούχα. Ασφαλώς, η διαδικασία δεν πρόκειται να απλοποιηθεί, γι’ αυτό προσπαθήστε απλώς να την κάνετε λίγο πιο εύκολη.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Μία καλή λύση είναι να χρησιμοποιείτε το σωστό απορρυπαντικό πλυντηρίου. Το Ariel αφαιρεί τους δύσκολους λεκέδες σε μία μόνο πλύση, κι έτσι δεν σπαταλάτε τις ώρες σας ξεδιαλύνοντας τα μυστήρια των λεκέδων. Βάλτε λοιπόν τα ρούχα στο πλυντήριο, και αφήστε το Ariel να κάνει τη δουλειά του.

Επιπλέον, επειδή ξέρετε ότι τα ρούχα θα καταλήξουν σε σωρούς μέσα στη ντουλάπα, βοηθήστε τα τουλάχιστον να διατηρήσουν περισσότερο τη φρεσκάδα τους με το μαλακτικό ρούχων Lenor: ένα μικρό καπάκι αρκεί για να απογειώσετε τις αισθήσεις σας! Επιλέξτε τη σωστή δοσολογία για εσάς και αφήστε το Lenor να κάνει το θαύμα του για ρούχα με υπέροχο άρωμα και φρεσκάδα που πραγματικά διαρκεί.

Σύντομα τα ρούχα του γιού σας θα αποπνέουν φρεσκάδα, καθαριότητα και θα είναι έτοιμα για τον επόμενο γύρο. Δώστε στο Ariel και στο Lenor την ευκαιρία να κάνουν το πλύσιμο των ρούχων όσο το δυνατόν πιο εύκολη υπόθεση για σας. Έπειτα, χαλαρώστε, και προετοιμαστείτε για την επιστροφή σας στο πεδίο της μάχης, την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή