Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

0

Χαλβάς Φαρσάλων - Kitchen FAIRY Tales by Giorgos Tsoulis

Χαλβάς Φαρσάλων

Χαλβάς Φαρσάλων

#tsoulotip: Tip 1: Προσοχή, για να μην καεί η καραμέλα πρέπει να ανακατεύετε συνεχώς.

 Tip 2:Αν δεν έχουμε φλόγιστρο, αφού πασπαλίσουμε τον χαλβά με τη ζάχαρη τον ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρει χρώμα και να καραμελώσει η ζάχαρη.

ΥΛΙΚΑ

1 lt νερό

500 γρ. Ζάχαρη

300 γρ. Ζάχαρη για το καραμέλωμα του χαλβά

100 ml Ηλιέλαιο

240 γρ. Corn Flour

150 γρ. Αμυγδαλόψιχα

1/2 κ.γ. Κανέλλα

1/4 κ.γ. Γαρύφαλλο

Ελαιόλαδο, για το πασπάλισμα του ταψιού


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
  1. Ξεκινάμε καβουρδίζοντας τα αμύγδαλα σε χαμηλή φωτιά για να μην καούν. Μόλις πάρουν χρώμα, σβήνουμε τη φωτιά, τα πασπαλίζουμε με κανέλα και γαρύφαλλο, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε νερό, ζάχαρη κρυσταλλική, corn flour, ηλιέλαιο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να διαλυθεί τελείως το corn flour.
  3. Στη συνέχεια βάζουμε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και με μία ξύλινη κουτάλα ρίχνουμε σε δόσεις τη ζάχαρη μέσα στην κατσαρόλα. Περιμένουμε η κάθε δόση ζάχαρης να καραμελώσει προτού ρίξουμε την επόμενη και προσέχουμε να ανακατεύουμε συνεχώς.
  4. Μόλις καραμελώσει όλη η ζάχαρη σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα από το γυάλινο μπολ με το νερό, τη ζάχαρη, το corn flour και το ηλιέλαιο μέσα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το μείγμα μέσα στην κατσαρόλα σε δόσεις σιγά σιγά με μία βαθιά κουτάλα ανακατεύοντας συνεχώς.
  5. Ανάβουμε ξανά τη φωτιά στο μέτριο και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να μας πήξει τελείως το μείγμα.
  6. Μόλις αποκτήσει μεγάλη θερμοκρασία σβήνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε λίγο ακόμα μέχρι να δέσει τελείως το μείγμα.
  7. Έπειτα ρίχνουμε τα αμύγδαλα μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε.
  8. Λαδώνουμε με ελαιόλαδο ένα τετράγωνο ταψί 20x20 και με μία σπάτουλα ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο ταψί, το απλώνουμε ομοιόμορφα και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει πάρα πολύ καλά.
  9. Αφού κρυώσει ο χαλβάς τον πασπαλίζουμε από πάνω με ζάχαρη κρυσταλλική την οποία καίμε με ένα καμινέτο για να καραμελώσει.
  10. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως, κόβουμε και σερβίρουμε.


Fish Cake – Kitchen FAIRY Tales by Giorgos Tsoulis
0
d7843df9-2eb0-3988-b3ab-17567bd33a8d4601985782183727920
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Fairy Platinum PLUS άνω των 20 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies