Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

0

Κεφτεδάκια γαλοπούλας - Kitchen FAIRY Tales by Giorgos Tsoulis

Κεφτεδάκια γαλοπούλας γεμιστά με μοτσαρέλα

Κεφτεδάκια γαλοπούλας γεμιστά με μοτσαρέλα

#tsoulotip: Καλό θα ήταν το μείγμα του κιμά να το αφήσουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο να βγάλει όλα του τα αρώματα και να σφίξει. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο, αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα πυρίμαχο σκεύος μαζί με τους κεφτέδες και ψήνουμε.

  

ΥΛΙΚΑ


60 ml. ελαιόλαδο
4 σκ. σκόρδο, λιωμένες και χωρισμένες στα δύο
2 κ.σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
700 γρ. τριμμένες ντομάτες
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. ψωμί του τοστ, τριμμένο
1 μεγάλο αυγό
3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, και έξτρα για το γαρνίρισμα
1 μοτσαρέλα, κομμένη σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι




ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
  1. Ξεκινάμε ψιλοκόβοντας τον μαϊντανό και έπειτα τον προσθέτουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τον κιμά, το αυγό, το ψωμί, αλάτι και πιπέρι και τα πλάθουμε όλα μαζί.
  2. Μόλις δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα, πλάθουμε σε κεφτεδάκια τον κιμά πιέζοντας μέσα στο κέντρο τους από ένα κύβο μοτσαρέλας και αφήνουμε στην άκρη (το μέγεθος των κεφτέδων να είναι όσο το μέγεθος ενός καρυδιού).
  3. Παράλληλα, ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν σκούρο χρυσαφί χρώμα για περίπου 5'.
  4. Μόλις ψηθούν οι κεφτέδες ετοιμάζουμε τη σάλτσα ψιλοκόβοντας το σκόρδο και τα φύλλα δεντρολίβανου τα οποία ρίχνουμε σε ένα δεύτερο τηγάνι που έχουμε ζεστάνει στη φωτιά με λίγο ελαιόλαδο.
  5. Αφού σοταριστεί το σκόρδο προσθέτουμε στο τηγάνι τριμμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και τέλος τους κεφτέδες.
  6. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 25-30 λεπτά έως ότου να μαγειρευτούν μέχρι μέσα οι κεφτέδες και να έχει βράσει η σάλτσα.
  7. Μόλις ετοιμαστούν οι κεφτέδες και η σάλτσα είναι έτοιμη, γαρνίρουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.


Fish Cake – Kitchen FAIRY Tales by Giorgos Tsoulis
0
25730a57-2e22-3972-8fd8-19bc0dda50268577696232069568501

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies