Μπαρμπούνια

Μπαρμπούνια με ελιές στη λαδόκολλα.

Μια λαχταριστή μοντέρνα παραλλαγή ενός παραδοσιακού καλοκαιρινού πιάτου.


Υλικά (υλικά για 4 μερίδες)

  • 4 μπαρμπούνια καθαρισμένα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 4 φύλλα δάφνης
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 16 μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C (170° για ψήσιμο στον αέρα). Κόβουμε 4 κομμάτια από το αντικολλητικό χαρτί λαδόκολλας. Κάθε κομμάτι πρέπει να επαρκεί για να τυλίξουμε ένα ψάρι. Πλένουμε τα μπαρμπούνια με κρύο νερό και τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.


  2. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά έως ότου μαλακώσουν και γίνουν ένα διάφανο μίγμα.


  3. Ακουμπάμε από ένα μπαρμπούνι σε κάθε κομμάτι λαδόκολλα, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με το σκόρδο από πάνω και περιχύνουμε το βούτυρο με το λάδι.


  4. Ρίχνουμε τις ελιές πάνω στο ψάρι.


  5. Σκεπάζουμε το ψάρι με τη λαδόκολλα και διπλώνουμε τις άκρες δύο φορές ώστε να φτιάξουμε ένα κλειστό πακετάκι. Τα πακετάκια δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτά κλεισμένα γιατί ο ατμός του φούρνου θα τα κάνει να φουσκώσουν.


  6. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το ψάρι και να αφαιρείται εύκολα το κόκκαλο.


Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω