Μεσογειακή μακαρονάδα σε 15 λεπτά!
- Δυσκολία:
- Κόστος:
-
15 λεπτά
-
5 λεπτά
Τα αγαπημένα μας μακαρόνια πιο γρήγορα και γευστικά από ποτέ!
Υλικά (υλικά για 4 μερίδες)
- 1 πακέτο μακαρόνια
- Σάλτσα:
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 ντομάτες
- 2 κ σ. κάππαρη
- 2 κ.σ. ελιές
- 150 γρ. ανθότυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
Ενώ βράζουν, ψιλοκόβετε το σκόρδο, τις τομάτες και τις ελιές.
Βάζετε σε κατσαρόλα 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε όλα τα υλικά (εκτός από το ανθότυρο) για 5 λεπτά.
Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.
Σβήνετε τη φωτιά και ρίχνετε στα μακαρόνια το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Στο σερβίρισμα γαρνίρετε το κάθε πιάτο με λίγο ανθότυρο και – εάν έχετε - μαϊντανό και δυόσμο.
Καλή απόλαυση!
COOKINA