Φρέσκες πατάτες στον ατμό με κάπαρη και μυρωδικά: μια γευστική και υγιεινή απόλαυση

Φρέσκες πατάτες στον ατμό με κάπαρη και μυρωδικά: μια γευστική και υγιεινή απόλαυση

Μαγειρεμένο στον ατμό είτε στο ειδικό συρμάτινο καλαθάκι ή σχάρα είτε τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο, αυτό το πιάτο είναι υπέροχο, υγιεινό, νόστιμο και ιδανικό για ένα βιαστικό δείπνο τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.


Υλικά (υλικά για 4 μερίδες)

  • 600 γρ. μικρές φρέσκες πατάτες, κομμένες στη μέση
  • 1 κ.γ. ψιλοκομμένο θυμάρι, δενδρολίβανο και βασιλικό
  • 1 κ.γ. κάπαρη πλυμένη και στραγγισμένη
  • 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Εκτέλεση

  1. Μαγειρέψτε τις πατάτες στον ατμό για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι.


  2. Τοποθετήστε τις πατάτες σε ένα μπολ σερβιρίσματος, πασπαλίστε τις με μυρωδικά, κάπαρη, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε κατά προτίμηση.


  3. Το πιάτο σερβίρεται ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.


Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

ότι πρέπει και για το Πασχαλινό τραπέζι...

  • Αναφορά