Καραμελένιο art de la table

Καραμελένιο art de la table

Στρώστε το τραπέζι με απλά σερβίτσια και κάντε τη «γλυκιά» σας παρέμβαση.


Κρατήστε τα πάντα λευκά (όλοι έχουμε ένα λευκό τραπεζομάντιλο), αξιοποιήστε τα κλασικά λευκά σερβίτσια και δώστε πιο χαρούμενο τόνο στο στρώσιμο του τραπεζιού με πολύ μικρές κινήσεις, που δεν κοστίζουν και γίνονται εύκολα.

Αυτό που θα κάνει τη διαφορά και θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους στο art de la table είναι το κουβαδάκι ή βάζο (ό,τι προτιμάτε), που θα τοποθετήσετε στο κέντρο του τραπεζιού.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Γεμίστε το με ρύζι και «φυτέψτε» γλειφιτζούρια, μπαστουνάκια ή ό,τι άλλο σχέδιο θέλετε. Δεν είναι μόνο όμορφα, είναι και χρηστικά και σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, που θα ανυπομονούν για τη στιγμή που θα πάρουν το δικό τους γλειφιτζούρι.

Μετά το γεύμα, η δύναμη του Fairy, θα είναι ο γλυκός σας σύμμαχος για το πλύσιμο των πιάτων. Το Fairy Platinum, για πλύσιμο στο χέρι, που έχει τη δύναμη του ολονύκτιου μουλιάσματος σε μόλις 10 λεπτά, και το Fairy Platinum πλυντηρίου, που είναι τόσο δυνατό που απομακρύνει από το πλυντήριο ακόμα και λίπη που δεν φαίνονται!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω