Γνωρίστε τον Τάση Κωνσταντίνο καλύτερα!
Η αγάπη του για τη μαγειρική ξεκίνησε από νωρίς και θα κρατήσει για πάντα…
Ο Τάσης Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, όπου και ζει μέχρι σήμερα.
Η ενασχόλησή του με τη μαγειρική άρχισε σε ηλικία 10 χρονών, όταν και ξεκίνησε να ανακατεύεται στην κουζίνα της μητέρας του, είτε βοηθώντας την, είτε μαγειρεύοντας μόνος του. Ακολουθώντας την παράδοση των παππούδων του που ήταν μάγειρες, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά τους.
Το 1988 βρέθηκε στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου στο Τμήμα Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής.
Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Αθήνα και Κρήτη, σε μεγάλα εστιατόρια σε πολλές αίθουσες δεξιώσεων σε διάφορα catering και σε διάφορες κατασκηνώσεις.
Σήμερα, είναι Executive Chef στο εστιατόριο της Νομικής Σχολής Αθηνών στο Κολωνάκι και στην ίδια εταιρία εδώ και 22 χρόνια. Επίσης συμμετέχει σε πολλές μαγειρικές εκπομπές στην τηλεόραση καθώς και σε πολλά διαφημιστικά μαγειρικά βίντεο στο διαδίκτυο.
Αγαπημένη του κουζίνα είναι Ελληνική μεσογειακή και η Γαλλική.
0 σχόλιο