Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Το μπάνιο σας δίνει καθημερινά μάχη με τα άλατα

Το μπάνιο σας δίνει καθημερινά μάχη με τα άλατα

0
Ήρθε η ώρα να βρείτε τον κατάλληλο σύμμαχο για μία αποτελεσματική αντιμετώπιση της μόνιμης «παρουσίας» των αλάτων στο μπάνιο σας!

Η έντονη καθημερινότητά σας δεν σας αφήνει αρκετό χρόνο για να ασχολείστε συνέχεια με την καθαριότητα του σπιτιού. Γι' αυτό χρειάζεστε δίπλα σας έναν αποτελεσματικό σύμμαχο που μπορεί να προσφέρει χρηστικές λύσεις και να «ελαφρύνει» λίγο το φορτωμένο πρόγραμμα του καθημερινού νοικοκυριού.

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο «πολυσύχναστα» δωμάτια του σπιτιού και, αναπόφευκτα, αποτελεί πόλο έλξης μικροβίων. Γι' αυτό, χρειάζεται η τακτική φροντίδα του για να παραμένει καθαρό. Το Viakal Fresh αποτελεί τη Νο1 επιλογή για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων αλάτων. Προσφέρει καθαριότητα με σίγουρα αποτελέσματα και ασυναγώνιστη λάμψη για έως και 3x περισσότερο διάστημα, σε σύγκριση με άλλα καθαριστικά αφαίρεσης των αλάτων.

Επιπλέον, με την έξυπνη τεχνολογία απώθησης του νερού κρατά τα στίγματα στην άκρη, για αστραφτερή καθαριότητα του μπάνιου κάθε μέρα. Χαρίζει, εγγυημένα, εύκολη και αποτελεσματική λάμψη για όλη την οικογένεια.  

Με το Viakal Fresh, οι βρύσες γίνονται και πάλι αστραφτερές χωρίς κόπο, αφού δρα άμεσα και παρέχει  κάθε μέρα 100% άρωμα φρεσκάδας. Είναι λογικό να αναζητάμε μια τεχνολογία καθαρισμού που να ικανοποιεί κάθε μας ανάγκη, όποτε και όταν την χρειαζόμαστε.

Το Viakal Fresh spray αφαιρεί στη στιγμή τα υπολείμματα των αλάτων, κάνοντας τις επιφάνειες να λάμπουν σαν καινούριες. Η χρήση του είναι εύκολη και απλή: γυρίζετε το στόμιο στο άνοιγμα και ψεκάζετε την περιοχή. Στη συνέχεια, τρίβετε με ένα σφουγγάρι και, τέλος, ξεπλένετε, με άφθονο νερό. Προσφέρει αξεπέραστη προστασία και βάζει εγγυημένα «τέλος» στα άλατα και στα στίγματα νερού που συσσωρεύονται στις επιφάνειες.

Αλλάξτε από σήμερα τον τρόπο που καθαρίζετε τις επιφάνειες του μπάνιου με το Viakal Fresh και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και ευχάριστη!

 

*Έρευνα αγοράς "Προϊόν της Χρονιάς 2016" σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα διαθέσιμα στην Ελλάδα από την TNS Icap σε 3.000 καταναλωτές άνω των 15 ετών που διεξήχθη τον Μάρτιο 2016, www.productoftheyear.gr κατ. «καθαριστικά σπιτιού». 

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies