Το μπάνιο σας δίνει καθημερινά μάχη με τα άλατα


Σπίτι
4/10/2018
Ήρθε η ώρα να βρείτε τον κατάλληλο σύμμαχο για μία αποτελεσματική αντιμετώπιση της μόνιμης «παρουσίας» των αλάτων στο μπάνιο σας!

Η έντονη καθημερινότητά σας δεν σας αφήνει αρκετό χρόνο για να ασχολείστε συνέχεια με την καθαριότητα του σπιτιού. Γι' αυτό χρειάζεστε δίπλα σας έναν αποτελεσματικό σύμμαχο που μπορεί να προσφέρει χρηστικές λύσεις και να «ελαφρύνει» λίγο το φορτωμένο πρόγραμμα του καθημερινού νοικοκυριού.

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο «πολυσύχναστα» δωμάτια του σπιτιού και, αναπόφευκτα, αποτελεί πόλο έλξης μικροβίων. Γι' αυτό, χρειάζεται η τακτική φροντίδα του για να παραμένει καθαρό. Το Viakal Fresh αποτελεί τη Νο1 επιλογή για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων αλάτων. Προσφέρει καθαριότητα με σίγουρα αποτελέσματα και ασυναγώνιστη λάμψη για έως και 3x περισσότερο διάστημα, σε σύγκριση με άλλα καθαριστικά αφαίρεσης των αλάτων.

Επιπλέον, με την έξυπνη τεχνολογία απώθησης του νερού κρατά τα στίγματα στην άκρη, για αστραφτερή καθαριότητα του μπάνιου κάθε μέρα. Χαρίζει, εγγυημένα, εύκολη και αποτελεσματική λάμψη για όλη την οικογένεια.  

Με το Viakal Fresh, οι βρύσες γίνονται και πάλι αστραφτερές χωρίς κόπο, αφού δρα άμεσα και παρέχει  κάθε μέρα 100% άρωμα φρεσκάδας. Είναι λογικό να αναζητάμε μια τεχνολογία καθαρισμού που να ικανοποιεί κάθε μας ανάγκη, όποτε και όταν την χρειαζόμαστε.

Το Viakal Fresh spray αφαιρεί στη στιγμή τα υπολείμματα των αλάτων, κάνοντας τις επιφάνειες να λάμπουν σαν καινούριες. Η χρήση του είναι εύκολη και απλή: γυρίζετε το στόμιο στο άνοιγμα και ψεκάζετε την περιοχή. Στη συνέχεια, τρίβετε με ένα σφουγγάρι και, τέλος, ξεπλένετε, με άφθονο νερό. Προσφέρει αξεπέραστη προστασία και βάζει εγγυημένα «τέλος» στα άλατα και στα στίγματα νερού που συσσωρεύονται στις επιφάνειες.

Αλλάξτε από σήμερα τον τρόπο που καθαρίζετε τις επιφάνειες του μπάνιου με το Viakal Fresh και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και ευχάριστη!

 

*Έρευνα αγοράς "Προϊόν της Χρονιάς 2016" σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα διαθέσιμα στην Ελλάδα από την TNS Icap σε 3.000 καταναλωτές άνω των 15 ετών που διεξήχθη τον Μάρτιο 2016, www.productoftheyear.gr κατ. «καθαριστικά σπιτιού».