ΣΤΕΓΝΑ ΠΑΝΑΚΙΑ SWIFFER

Το Swiffer Σύστημα Καθαρισμού κάνει τη διαφορά

Παγιδεύει και συγκρατεί 3X περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σύγκριση με μια παραδοσιακή σκούπα

Παγιδεύει και συγκρατεί 3X περισσότερη σκόνη

Η ειδική σύνθεση που έχουν τα στεγνά πανάκια Swiffer και η ηλεκτροστατική τους δράση προσφέρει 3Χ μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη καθώς μαγνητίζει και παγιδεύει τη σκόνη, τη βρωμιά και τις τρίχες ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Το δύο-σε-ένα εργαλείο για σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε σκληρές επιφάνειες σάς βοηθάει να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κάθε φορά που καθαρίζετε.

Καλύτερο σε σύγκριση με τις παραδοσιακές σκούπες

Καλύτερο σε σύγκριση με τις παραδοσιακές σκούπες

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σκούπες που συνήθως διασκορπίζουν τη βρωμιά και τη σκόνη, η μοναδική πυκνή ύφανση που έχουν τα στεγνά πανάκια Swiffer, όχι μόνο μαγνητίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και τις τρίχες αλλά και τις παγιδεύουν και τις συγκρατούν χωρίς να τις διασκορπίζουν μέσα στο σπίτι..

Κατάλληλο και για τις τρίχες των κατοικιδίων σας

Κατάλληλο και για τις τρίχες των κατοικιδίων σας

Τα στεγνά πανάκια Swiffer αποτελούνται από πυκνή ύφανση, που παγιδεύει τις τρίχες των κατοικιδίων και τα κοινά αλλεργιογόνα του σπιτιού, για πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό καθάρισμα.

Με την ειδική περιστρεφόμενη κεφαλή 360° φτάνετε ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία

Με την ειδική περιστρεφόμενη κεφαλή 360° φτάνετε ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία

Η ειδική περιστρεφόμενη κεφαλή 360° του Συστήματος Καθαρισμού Swiffer γυρίζει και περιστρέφεται ώστε να φτάνει σε κάθε γωνία και εσοχή. Καθαρίζει και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί η σκούπα Swiffer

swiffer

Καλύψτε μεγαλύτερη επιφάνεια πατώματος ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία

Η σκούπα Swiffer δίνει στο καθάρισμα μια εντελώς νέα σημασία. Η βάση της καλύπτει μεγάλη επιφάνεια, ενώ εξακολουθεί να φτάνει και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως κάτω από τον καναπέ, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σκούπες. Τα στεγνά πανάκια είναι κατάλληλα για επιφάνειες από ξύλο, πλακάκι ή από βινύλιο, έτσι ώστε να απομακρύνουν σκόνη και τρίχες.

swiffer κάτω από καναπέ

Δοκιμάστε το Μαγικό Φτερό Swiffer για ξεσκόνισμα σε διάφορες επιφάνειες

Το Μαγικό Φτερό Swiffer παγιδεύει και συγκρατεί 3x περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με το παραδοσιακό φτερό. Επιπλέον, είναι αρκετά εύκαμπτο για να ξεσκονίζει ακόμη και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Πανεύκολο σκούπισμα σε 4 απλά βήματα!

Συνδέστε τα κοντάρια

Συνδέστε τα κοντάρια

Συνδέστε τα δύο κοντάρια βάζοντας απλά το ένα τμήμα μέσα στο άλλο.

Τοποθετήστε το πανάκι

Τοποθετήστε το πανάκι

Τοποθετήστε τη βάση του Συστήματος Καθαρισμού Swiffer πάνω στο ξεδιπλωμένο πανάκι. Αφού την τοποθετήσετε στο κέντρο, διπλώστε τις άκρες του πανιού πάνω από τις άκρες του πλαστικού τμήματος του Swiffer και σταθεροποιήστε το πιέζοντας το πανάκι στις αντίστοιχες γωνίες.

Σκουπίστε

Σκουπίστε

Απλώς σύρετε τη σκούπα στο πάτωμα για να σκουπίσετε. Μετά τη χρήση, αφαιρέστε το πανάκι και αντικαταστήστε το με ένα ανταλλακτικό πανάκι Swiffer για την επόμενη φορά.

Ξεκινήστε καθαρά με κάθε ανταλλακτικό

Ξεκινήστε καθαρά με κάθε ανταλλακτικό

Κάθε πανάκι είναι μίας χρήσης και μπορείτε να το αντικαταστήσετε εύκολα. Έτσι, είναι σαν να έχετε ένα ολοκαίνουριο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Επιλέξτε το κατάλληλο Swiffer για τις ανάγκες καθαριότητας του σπιτιού σας:

swiffer swiffer Swiffer Σύστημα Καθαρισμού swiffer Μαγικό Φτερό swiffer Μαγικό Φτερό XXL swiffer Ανταλλακτικό Υγρό Πανάκι
Πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους Μαγνητίζει και «παγιδεύει» 3X περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σύγκριση με μια παραδοσιακή σκούπα Παγιδεύει και συγκρατεί 3X περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με το παραδοσιακό φτερό Παγιδεύει και συγκρατεί 3Χ περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με το παραδοσιακό φτερό Διαθέτει 3X περισσότερη καθαριστική δύναμη, σε σχέση με τα παραδοσιακά υγρά πανάκια
Τεχνολογία που μαγνητίζει και παγιδεύει
Μαγνητίζει σκόνη, τρίχες & αλλεργιογόνα
Ανταλλακτικά Πανάκια Άρωμα Λεμόνι
Μέγεθος XXL

Λαβή 90 cm
Περιστροφική κεφαλή 360 μοιρών

Κατάλληλα για χρήση σε όλες τις επιφάνειες


*Μη χρησιμοποιείτε τα υγρά πανάκια σε μη επεξεργασμένες με βερνίκι ή κερί ξύλινες επιφάνειες, πλακάκια χωρίς στόκο ή δάπεδα με μοκέτα
swiffer
swiffer Swiffer Σύστημα Καθαρισμού
swiffer Μαγικό Φτερό
swiffer Μαγικό Φτερό XXL
swiffer Ανταλλακτικό Υγρό Πανάκι
Πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους Τεχνολογία που μαγνητίζει και παγιδεύει Μαγνητίζει σκόνη, τρίχες & αλλεργιογόνα Ανταλλακτικά Πανάκια Μέγεθος XXL Περιστροφική κεφαλή 360 μοιρών Κατάλληλα για χρήση σε όλες τις επιφάνειες
Μαγνητίζει και «παγιδεύει» 3X περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σύγκριση με μια παραδοσιακή σκούπα

Παγιδεύει και συγκρατεί 3Χ περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με το παραδοσιακό φτερό


Παγιδεύει και συγκρατεί 3X περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με το παραδοσιακό φτερό Λαβή 90 cm
Διαθέτει 3X περισσότερη καθαριστική δύναμη, σε σχέση με τα παραδοσιακά υγρά πανάκια Άρωμα Λε��όνι

*Μη χρησιμοποιείτε τα υγρά πανάκια σε μη επεξεργασμένες με βερνίκι ή κερί ξύλινες επιφάνειες, πλακάκια χωρίς στόκο ή δάπεδα με μοκέτα