Σας παρουσιάζουμε τα Νέα Fairy Pure με 100% φυσικά αρώματα ή 0% άρωμα & χρωστικές

νέα fairy pure νέα fairy pure

Το Fairy φέρνει περισσότερες επιλογές στο πλύσιμο των πιάτων! Η νέα σειρά Fairy Pure 100% Φυσικό Άρωμα έχει δημιουργηθεί με 100% φυσικά αρώματα. Επίσης, λόγω της μεγάλης ζήτησης για προϊόντα χωρίς καθόλου άρωμα το Fairy δημιούργησε το νέο Fairy Pure 0% Άρωμα & Χρωστικές Ουσίες. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από το A.I.S.E Advanced Sustainability Profile.

badge

Το Fairy pure 100%

Φυσικό Άρωμα

Περγαμόντο

& Τζίντζερ

fairy περγαμόντο & τζίντζερ

Περιέχει Περγαμόντο από την Καλαβρία, το Ιταλικό νησί της Σικελίας. Το εσπεριδοειδές συλλέγεται από την 5η γενιά της οικογένειας Capua (από το 1880), μετά από βιώσιμη καλλιέργεια ώστε να παραχθεί αυτό το ιδιαίτερο αρωματικό έλαιο.

Το Fairy pure 100%

Φυσικό Άρωμα

Λεβάντα

& Δεντρολίβανο

fairy λεβάντα

Περιέχει Λεβάντα από την περιοχή της Προβηγκίας στη Νοτιοδυτική Γαλλία. Το διακριτικό αιθέριο έλαιο λεβάντας παράγεται μέσω απόσταξης με νερό και ατμό.

Το Fairy pure

0% ΑΡΩΜΑΤΑ

& ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ

ΟΥΣΙΕΣ

fairy 0% αρώματα και χρωστικές

Χωρίς άρωμα και χρωστικές ουσίες, συνεχίζει να αφήνει τα πιάτα εκθαμβωτικά καθαρά, με μία μόνο σταγόνα!

 

Η Αναλυση του Κυκλου Ζωης του Fairy

Θέλουμε να βελτιώνουμε κάθε μας βήμα ώστε να επηρεάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον. Αυτό το ονομάζουμε Ανάλυση του Κύκλου Ζωής. Από την Ανάλυση του Κύκλου Ζωής του Fairy, διαπιστώσαμε ότι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των υγρών απορρυπαντικών είναι μόνο 10% (αυτό σημαίνει ότι το 90% της ενέργειας στο πλύσιμο γίνεται στο σπίτι).

earth
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Το Fairy 100% Φυσικό Άρωμα έχει δημιουργηθεί με φυσική λεβάντα και περγαμόντο. Το έλαιο περγαμόντου εξάγεται από μία φάρμα στην Καλαβρία της Ιταλίας, ενώ η λεβάντα από την Προβηγκία της Γαλλίας.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το Fairy παρασκευάζεται σε εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν 100% ανακυκλώσιμη ηλεκτρική ενέργεια στη διαδικασία παραγωγής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Από το 2020, όλα τα μπουκάλια Fairy 100% Φυσικό Άρωμα και Fairy 0% Αρώματα & Χρωστικές Ουσίες θα παρασκευάζονται με 100% ανακυκλωμένο πλαστικό (εξαιρείται το καπάκι και η ετικέτα).

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Χάρη στην ε��αιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεσή του, χρησιμοποιούμε μικρότερες συσκευασίες και έτσι περισσότερα προϊόντα μπορούν να μεταφερθούν ανά φορτηγό.

ΧΡΗΣΗ

ΧΡΗΣΗ

Η ανώτερη απόδοση του Fairy προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξοικονομώντας ενέργεια και βοηθώντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΑΠΟΡΡΙΨΗ

ΑΠΟΡΡΙΨΗ

Οι συσκευασίες του Fairy 100% Φυσικό Άρωμα και του Fairy 0% Αρώματα & Χρωστικές Ουσίες είναι πλήρως ανακυκλώσιμες (εξαιρείται το καπάκι και η ετικέτα).