Πως να διαλέξεις τον σωστό κύκλο στο πλυντήριο πιάτων σου


Σπίτι
9/05/2023

 

Γιατί να επιλέξω σωστό κύκλο στο πλυντήριο μου;

Συχνά θα αναρωτιέστε ποιον κύκλο πρέπει να διαλέξετε στο πλυντήριο πιάτων σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να κάνουμε τη σωστή επιλογή ώστε, όχι μόνο τα πιάτα μας να είναι καθαρά αλλά και να εξοικονομούμε ενέργεια, χρόνο και χρήμα από κάθε πλύση. 

Καθώς η ενέργεια αποτελεί ένα σημαντικό θέμα εξαιτίας της αύξησης του κόστους ζωής, πλέον οι άνθρωποι αναζητούν περισσότερο από ποτέ τρόπους για να εξοικονομήσουν χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος τους. Το 88%* των καταναλωτών ψάχνει για οικονομικά αποδοτικές λύσεις καθώς και για εξοικονόμηση χρόνου στο σπίτι.

 

Τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας, χρόνου και χρημάτων

Ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε να εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια, είναι απλά να κατανοήσετε τους διαφορετικούς κύκλους που είναι διαθέσιμοι όταν χρησιμοποιείτε πλυντήριο πιάτων. Με έναν απλό διακόπτη μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια, χρόνο και χρήματα στην κουζίνα χωρίς συμβιβασμούς στα αποτελέσματα καθαρισμού! Έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά στους διαφορετικούς κύκλους και πώς ο καθένας συμβάλλει στην  εξοικονόμηση ενέργειας, νερού, χρόνου και κόστους.

Με τόσες πολλές μάρκες και κύκλους πλυντηρίων πιάτων που ποικίλλουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, υπάρχει μια συμβουλή για να αναγνωρίσετε τον σύντομο κύκλο σας! Αυτός ο κύκλος θα ονομάζεται κάτι παρεμφερές με το γρήγορη, ταχεία, εξπρες, γρήγορη ταχύτητα, γρήγορη και καθαρή κλπ. Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι ένας σύντομος κύκλος είναι αυτός που διαρκεί λιγότερο από 55 λεπτά. 

 

Πως συμβάλλει  ο κάθε κύκλος  στην εξοικονόμηση;

Ας δούμε λεπτομερώς τους αυτόματους / κανονικούς, σύντομους και οικολογικούς κύκλους για να καταλάβουμε πώς ο καθένας βοηθάει στην  εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και νερού.

 

Όταν αλλάζετε από κανονικό / αυτόματο σε σύντομο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά και έως και 5€ ανά συσκευασία*.

*Platinum Plus 50 τεμ. Σύντομος κύκλος ≤ 55 λεπτά. Υπολογισμός βάσει μέσης τιμής οικειακού ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2022(συμπεριλαμβανομένων των φόρων). Πηγή: Eurostat

 

Αλλαγή συνηθειών για μεγαλύτερη εξοικονόμηση

Άλλοι απλοί τρόποι εξοικονόμησης είναι να αποφεύγετε το ξέβγαλμα των πιάτων πριν τα βάλετε στο πλυντήριο. Με το Fairy Platinum Plus μπορείτε απλά να βάλετε τα πιάτα κατευθείαν στο πλυντήριο, να επιλέξετε έναν σύντομο κύκλο και να έχετε εξαιρετικά καθαρά αποτελέσματα!

 

Όσον αφορά τις περισσότερες δουλειές του σπιτιού, οι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες συνήθειες για την διεκπεραίωσή τους. Για αυτό, το Fairy έχει ξεκινήσει την ενέργεια #SwitchtoShort, καλώντας τους ανθρώπους να επανεξετάσουν  τις συνήθειες τους σχετικά με το πλυντήριο  πιάτων για να εξοικονομήσουν ενέργεια, χρόνο και χρήμα κάνοντας μια απλή μετάβαση από το κανονικό σε ένα σύντομο κύκλο τους.

 

* Μια δημοσκόπηση σε απευθείας σύνδεση έρευνα για λογαριασμό της P&G, Ιούνιος 2022, 8000 χρήστες πλυντηρίων πιάτων ηλικίας 25-55 ετών, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ρουμανία, Ελλάδα, Τουρκία, Βέλγιο και Γαλλία