Χρήσιμες συμβουλές καθαριότητας για μικρές και μεγάλες ακαταστασίες της ζωής.

Χρήσιμες συμβουλές καθαριότητας για μικρές και μεγάλες ακαταστασίες της ζωής.

Το σπίτι σας προσαρμόζεται στο ρυθμό των μελών της οικογένειας, ένα διαρκές μέσα-έξω, χαρούμενα οικογενειακά γεύματα και πολλά δραστήρια κατοικίδια ζώα.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήστε τις απλές συμβουλές καθαρισμού, για να αντιμετωπίσετε μικρές και μεγάλες ακαταστασίες της ζωής που, όπως είναι φυσικό, συνοδεύουν την οικογενειακή ζωή.

 Καθαριότητα μετά το γεύμα και μικρές σταγόνες

Σταγόνες από χυμό το πρωί, ψίχουλα το μεσημέρι και μικρές κηλίδες στο δείπνο, η κουζίνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας σπάνια είναι απόλυτα καθαρή. Και θα πρέπει να καθαρίζετε κάθε υγρή αλλά και στεγνή ακαταστασία. Το Swiffer® Sweeper προσαρμόζεται και στα δύο, χάρη στους δύο τύπους υφάσματός του. Η υφή και οι αυλακώσεις του στεγνού πανιού μαζεύουν 50% περισσότερες ακαθαρσίες, σκόνη και τρίχες από ό, τι η κανονική σκούπα. Το νωπό πανάκι είναι ιδανικό για το καθάρισμα των μικρών, καθημερινών κηλίδων, των πατημασιών και των επίμονων λεκέδων από σάλτσες και μαρμελάδες. Φροντίστε να το έχετε κοντά σας για ένα καθάρισμα μετά το γεύμα ή μια γρήγορη τακτοποίηση πριν από την εμφάνιση απρόσμενων επισκεπτών.

 Αδέσποτες μπουκιές και ακαθαρσίες

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Είναι σίγουρο ότι θέλετε ένα όσο πιο καθαρό περιβάλλον για την οικογένειά σας. Για να αντιμετωπίσετε με τον πιο απλό τρόπο ξεραμένους λεκέδες που έχουν αφήσει σε όλο το σπίτι οι γεμάτοι ζωή κάτοικοί του, επιλέξτε το Swiffer® Sweeper με στεγνό πανάκι για σκούπισμα. Μαγνητίζει και παγιδεύει μικρά κομμάτια τροφίμων, καθώς και κάθε βρωμιά ή σκόνη. Ρίχνοντας μια προσεκτική ματιά, θα δείτε χιλιάδες μικροσκοπικές ίνες πλεγμένες μεταξύ τους, οι οποίες δημιουργούν ηλεκτροστατικό ηλεκτρισμό. Επιπλέον, η ελαφριά επίστρωσή του παγιδεύει τη βρωμιά, ενώ κινείστε. Το πάχος του υφάσματος προσφέρει επίσης εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε τραχιές επιφάνειες δαπέδου.

Ακαταστασία με λάσπη

Τα μεγαλύτερα παιδιά επιστρέφουν στο σπίτι μετά από παιχνίδι. Τα μικρότερα μόλις δοκίμασαν ένα νέο ζευγάρι πατίνια. Ο σύντροφός σας πήγε για μια βόλτα σε μια βροχερή ημέρα... Μην αναρωτιέστε από που προήλθε αυτή η λάσπη. Αντιθέτως, χρησιμοποιήστε μια λύση που δεν απαιτεί κουβά ούτε άγχος. Τοποθετήστε μια υγρή σκούπα όπως το Swiffer® Sweeper στην είσοδο δίπλα στην κρεμάστρα για τα παλτό ή κοντά στην παπουτσοθήκη. Συμβουλέψτε όλους να την πάρουν και να καθαρίσουν την ακαταστασία τους, προτού συνεχίσουν την πορεία τους. Εάν έχετε μοκέτα στην είσοδο, φροντίστε να τοποθετήσετε ένα αδιάβροχο χαλάκι εισόδου, όπου τα μέλη της οικογένειας και οι επισκέπτες θα μπορούν να καθαρίζουν τα παπούτσια τους, προτού εισέλθουν στο σπίτι. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθαρίζετε το χαλάκι κάθε τόσο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Λάσπες...χυμοί και ψίχουλα στο πάτωμα...πατημασιές...λεκέδες από μαρμελάδες και σάλτσες...ακριβώς σε ποια σπίτι συμβαίνουν αυτά; ...γιατί στο άρθρο δεν περιγράφεται ένα σπίτι φυσιολογικό αλλά μια βόμβα από λάδια και βρωμιά....έλεος...

  • Αναφορά

τα παιδιά είναι το μέλλον μας, πρέπει να λάβουμε μεγάλη φροντίδα τους

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα