Χρήσιμες συμβουλές για καθαρή κουζίνα!

Χρήσιμες συμβουλές για καθαρή κουζίνα!

Η κουζίνα είναι πιθανώς η καρδιά του σπιτιού, όπου όλοι μαζεύονται για να μοιραστούν ιδιαίτερες στιγμές.


Συχνά μπορεί να νιώθετε ότι η δουλειά που απαιτείται για να τη διατηρήσετε καθαρή και σε τάξη είναι ιδιαίτερα πιεστική. Εδώ θα βρείτε ορισμένες συμβουλές που θα απλοποιήσουν τη διαδικασία.

Καθαριότητα μετά το γεύμα και μικρές κηλίδες

Σταγόνες από χυμό το πρωί, ψίχουλα το μεσημέρι και μικρές κηλίδες στο δείπνο, η κουζίνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας σπάνια είναι απόλυτα καθαρή. Και θα πρέπει να καθαρίζετε κάθε υγρή αλλά και στεγνή ακαταστασία. Η σκούπα Swiffer Flash with Febreze προσαρμόζεται και στα δύο, χάρη στους δύο τύπους υφάσματός του. Η υφή και οι αυλακώσεις του στεγνού πανιού μαζεύουν 50% περισσότερες ακαθαρσίες, σκόνη και τρίχες από ό, τι η κανονική σκούπα. Το νωπό πανάκι είναι ιδανικό για το καθάρισμα των μικρών, καθημερινών κηλίδων, των πατημασιών και των επίμονων λεκέδων από σάλτσες και μαρμελάδες. Φροντίστε να το έχετε κοντά σας για ένα καθάρισμα μετά το γεύμα ή μια γρήγορη τακτοποίηση πριν από την εμφάνιση απρόσμενων επισκεπτών.

Καθαρισμός της κουζίνας σε βάθος

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Επιλέξτε μια ημέρα της εβδομάδας στην οποία θα καθαρίζετε σχολαστικά την κουζίνα. Ξεκινήστε με τον πάγκο της κουζίνας και τα τραπέζια, ψεκάζοντας ένα καθαριστικό σπρέι, για να διαλυθούν τα λίπη και να εξαφανιστούν οι κηλίδες. Fairy powerspray, μια ισχυρή καθαριστική φόρμουλα που αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Το Swiffer® Sweeper με τα νωπά πανάκια αποτελεί επίσης μια καλή επιλογή που προσφέρει μια «όλα σε ένα» πρακτική λύση. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, καθώς το διάλυμα που περιέχεται στο ύφασμα στεγνώνει γρήγορα, χωρίς να αφήνει ίχνη ή θαμπάδα.

Προσθέστε μια νότα φρεσκάδας

Δεν λατρεύετε να μπαίνετε σε μια κουζίνα που μυρίζει φρεσκάδα; Απαλλαγείτε από τις μυρωδιές της κουζίνας και τις ανεπιθύμητες οσμές χρησιμοποιώντας το Ambi Pur Air Effects που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας μια διακριτική αίσθηση φρεσκάδας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα