Το μυστικό της χαμένης απαλότητας

Το μυστικό της χαμένης απαλότητας

Είναι αυτό το κάτι που μόνο ένα φρεσκοπλυμένο ρούχο μπορεί να το κάνει. Αλλάζει αυτομάτως τη διάθεση, δημιουργεί μία κατάσταση ευφορίας και προκαλεί τα χέρια να το χαϊδέψουν ενώ και η όσφρηση δεν πάει πίσω καθώς απολαμβάνει τη μυρωδιά του στο έπακρον!


Όλα αυτά τα καταφέρνει το Lenor χάρη στην καινοτομική του σύνθεση που κάνει βουτιά στις ίνες των ρούχων για να βγάλει από μέσα τους όλη τη χαμένη απαλότητα και να την επαναφέρει στην επιφάνεια. Μαζί με τέσσερις φορές περισσότερη φρεσκάδα*! Αυτή ακριβώς τη φρεσκάδα αξίζουν όλα σας τα ρούχα και κυρίως, εκείνα τα αγαπημένα χνουδωτά υφάσματα που τόσο αγαπάτε!

Ίσως να σας φέρνουν στο νου το πιο αγαπημένο σας λούτρινο παιχνίδι ή πολύ απλά να σας έχουν κατακτήσει με την απαράμιλλη απαλότητά τους. Είτε μιλάμε για τη ζεστή χνουδάτη ρόμπα σας, είτε πρόκειται για το ολοκαίνουριο απαλό πουλόβερ σας ή για τις αγαπημένες σας χνουδωτές πιζάμες, όλα σας τα απαλά ρούχα αξίζουν να παραμείνουν απαλά. Βάλτε τα για πλύσιμο με Lenor. Είναι το μόνο που τους αξίζει! Έτσι, η αγκαλιά των πιο αγαπημένων σας ρούχων θα παραμείνει όχι μόνο χνουδωτή, αλλά και απαλή, παραδεισένια απαλή!

*Φρεσκάδα που διαρκεί 4x περισσότερο σε σχέση με τη σύνθεση του Lenor Touch of Purity.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114