Το μέσα είναι το νέο έξω

Το μέσα είναι το νέο έξω

Όλοι γύρισαν από διακοπές και ήρθε πλέον ο καιρός να κάνετε ένα reunion με τις φίλες σας και τους φίλους σας για να συζητήσετε για το πώς περάσατε.


Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το πού θα βρεθείτε. Η λύση είναι μπροστά σας: στο σπίτι σας.

Τι θα χρειαστείτε; Ένα απολαυστικό φαγητό από τα χέρια σας, λίγο κρασί και ένα χαλαρωτικό και καθαρό περιβάλλον. Τα νέα και βελτιωμένα πανάκια καθαρισμού Swiffer μαγνητίζουν και «παγιδεύουν» 3x περισσότερη βρομιά, σκόνη και τρίχες από μια κοινή σκούπα σε οποιαδήποτε επιφάνεια πατώματος (παρκέ, μάρμαρο ή πλακάκι).

Για τα έπιπλα δοκιμάστε το νέο και βελτιωμένο μαγικό φτερό Swiffer. Οι χιλιάδες ίνες του μαγνητίζουν και «παγιδεύουν» τη σκόνη παντού, ακόμα και στα δύσκολα σημεία. Έτσι, έχετε 3x λιγότερη σκόνη διασκορπισμένη στο χώρο σας (σε σύγκριση με τα κοινά ξεσκονόπανα) και είστε έτοιμες να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας.

Φάτε, γελάστε, πιείτε κι αφού πείτε όλα τα νέα της πόλης, παρακολουθήστε μία ξεκαρδιστική ταινία ή παίξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για να θυμηθείτε τις ανέμελες μέρες των διακοπών.

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα