Το καθαρό μπάνιο είναι μισή αρχοντιά

Το καθαρό μπάνιο είναι μισή αρχοντιά

Η υγιεινή στο χώρο μας είναι πολύ σημαντική για όλη την οικογένεια.


Το μπάνιο είναι ο χώρος από τον οποίο περνάει καθημερινά όλη η οικογένεια. Πρέπει, όλοι ανεξαιρέτως, να το σεβόμαστε και το προσέχουμε.

Η καθαριότητα επιβάλλεται και εμείς καλούμαστε να βρούμε τον τρόπο για να είναι πάντα ασφαλές για όλους, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια. Η διατήρηση βασικών κανόνων υγιεινής στους χώρους όπου κινούμαστε προλαμβάνει την ανάπτυξη των μικροβίων και τη δημιουργία μολυσματικών ασθενειών και μας εξασφαλίζει καλή ποιότητα ζωής.

Όπως ακριβώς, πλένουμε τα χέρια μας κάθε φορά που χρησιμοποιούμε το μπάνιο, έτσι πρέπει να φροντίζουμε και για το χώρο που αφήνουμε πίσω μας. Χρησιμοποιώντας το Viakal σε μορφή υγρού ή σπρέι είμαστε σίγουρες ότι το μπάνιο μας θα είναι καθαρό και λαμπερό χωρίς τρίψιμο και κόπο. Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε όσο συχνά θέλουμε, αφού η σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικότερα από ποτέ τα άλατα, χωρίς όμως να φθείρει τις επιφάνειες, και είναι ασφαλές για χρήση σε πορσελάνη, χρώμιο, κεραμικά, ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί. 

Όπως κι αν είναι το μπάνιο μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτές τις κινήσεις «λάμψης» μεγάλοι και μικροί θα χαίρονται να βρεθούν σε αυτό το ευχάριστο, πεντακάθαρο περιβάλλον. Και για να κάνουμε ακόμη πιο όμορφη την ατμόσφαιρα, λίγα λουλούδια στο μπάνιο μαζί με επιπλέοντα κεράκια θα κάνουν το μπάνιο εκτός από χρηστικό και όμορφο.

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2902)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα