Τι λέει το μπάνιο μας για εμάς;

Τι λέει το μπάνιο μας για εμάς;

Μπορεί να μας ενδιαφέρει περισσότερο η διακόσμηση του σαλονιού, αλλά τελικά, μήπως «κρινόμαστε» από το μπάνιο μας περισσότερο απ' όσο νομίζουμε;


Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, όλοι μας έχουμε κρίνει θετικά ή αρνητικά κάποιον από την κατάσταση που βρίσκεται το μπάνιο του. Υπάρχουν κανόνες για να είναι το μπάνιο άψογο. Μείνετε πιστοί σε αυτούς και η εντύπωση των επισκεπτών σας για το σπίτι σας και κατ’ επέκταση για εσάς θα είναι μόνο η καλύτερη.

  1. Αρμονία χρωμάτων: Κρατήστε μία γραμμή στα χρώματα. Λάβετε σοβαρά υπόψη το χρώμα των ειδών υγιεινής, όπως και αυτό στους τοίχους και τα πλακάκια και κινηθείτε σε παρόμοιους τόνους σε ό,τι τοποθετείτε εκεί. Πετσέτες, κουρτίνα μπάνιου, θήκες για τις οδοντόβουρτσες, για το σαπούνι, για τα βαμβάκια, δοχείο απορριμμάτων, χαλάκια,  κρεμοσάπουνο, κ.α. Αν προτιμάτε την αντίθεση των χρωμάτων, δημιουργήστε την με μία –μόνο μία- ομάδα χρωμάτων. Ποτέ, όμως, μην μπλέκετε τα «σετ» σας γιατί θα δημιουργούν μία αταξία στο χώρο.
  2. Πεντακάθαρες πετσέτες: Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και θέμα υγιεινής κυρίως. Οι πολυκαιρισμένες πετσέτες που μυρίζουν δυσάρεστα είναι απωθητικές. Αλλάζετε τις πετσέτες συχνά και φροντίστε να είναι πάντα στεγνές. Για τους «ξένους» μπορείτε να δημιουργήσετε μία ξεχωριστή γωνιά με ένα καλαθάκι γεμάτο με πολύ μικρές ατομικές πετσέτες που κάνουν τον καθένα να αισθανθεί μοναδικός και να την χρησιμοποιήσει χωρίς δεύτερη σκέψη.
  3. Αρωματικό χώρου: Η μυρωδιά του μπάνιου είναι πολύ σημαντική. Μπορεί να υπάρχει παράθυρο ή σύστημα εξαερισμού βεντιλατέρ, αλλά δεν αρκούν. Θα πρέπει να αναδύεται μία όμορφη μυρωδιά, γι’ αυτό φροντίστε να υπάρχει ένα αποσμητικό χώρου και συμπληρώστε αν θέλετε με αρωματικά κεριά και ένα σπρέι αρωματισμού χώρου σε κοινή θέα. 
  4. Καθαριότητα και λάμψη παντού: Είναι το πιο σημαντικό! Η λαμπερή καθαριότητα στα είδη υγιεινής αλλά και στα πλακάκια  μπορεί να επιτευχθεί με Viakal. To Viakal όχι μόνο αφαιρεί τα άλατα, αλλά και διατηρεί τις επιφάνειες καθαρές, για έως και τριπλάσια διάρκεια από τα άλλα καθαριστικά μπάνιου, χάρη στην προστατευτική ασπίδα κατά των αλάτων.
  5. Καθαρή κουρτίνα μπάνιου: Δεν αρκεί να έχετε επιλέξει μία όμορφη και ταιριαστή κουρτίνα μπάνιου. Καλό είναι να την διατηρείτε καθαρή σαν καινούρια. Ο ρόλος της είναι άχαρος μιας και είναι συνεχώς βρεγμένη. Γι’ αυτό το ύψος της πρέπει να είναι σωστό, ώστε να μην ακουμπάει στον πάτο της μπανιέρας και δεν στεγνώνει ποτέ. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει ίχνη μούχλας! Έτσι κι αλλιώς, θα πρέπει να την αφαιρείτε και να την πλένετε συχνά και όταν «θολώσει» το υλικό της να την αντικαταστήσετε.
viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2900)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα

Τώρα, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι το μπάνιο σας θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα