Τέρμα στις αλλεργίες από τη σκόνη!

Τέρμα στις αλλεργίες από τη σκόνη!

Τώρα, η σκόνη αποκτάει αλλεργία. Σε τι; Στο νέο αρωματισμένο Swiffer φυσικά!


Τα πανάκια καθαρισμού ή το μαγικό φτερό αναλαμβάνουν να κάνουν τη σκόνη παρελθόν αφήνοντας πίσω τους μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που φέρνει στο νου το άρωμα της πρωινής δροσιάς. Οπότε, καιρός να κάνει κάτι η σκόνη για την αλλεργία της στην ανυπέρβλητη καθαριότητα και το αναζωογονητικό άρωμα του Swiffer.

Οι δικές σας αλλεργίες μπορεί να είναι ποικίλες. Αν οι αλλεργίες σας είναι ψυχολογικού τύπου –π.χ. αλλεργία στις δουλειές του σπιτιού, στο μαγείρεμα, στη γυμναστική κ.λπ. – επιστρατεύστε την καλή σας διάθεση για να τις ξεπεράσετε. Αν ξέρετε ότι κάτι από τα παραπάνω πρέπει να γίνει, φροντίστε να πείσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να καταφέρετε. Μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού με τον σύντροφό σας, με τα παιδιά, με φίλους, φίλες, γονείς ή εξωτερική βοήθεια. Δείτε το μαγείρεμα ως μια νέα πρόκληση που θα γεμίσει όχι μόνο τα στομάχια όσων αγαπάτε, αλλά και τις καρδιές τους με τη φροντίδα σας. Μπείτε θαρρετά στο γυμναστήριο και σκεφτείτε την ευεξία που θα νιώσετε βγαίνοντας!

Αντιμετωπίστε τις αληθινές και πλασματικές αλλεργίες της ζωής με θάρρος, αλλά θυμηθείτε ότι με τη σκόνη τουλάχιστον έχετε ξενοιάσει δια παντός με Swiffer. Κάτι είναι κι αυτό!

panakia-swiffer
Swiffer Πανάκια
(758)

«Παγιδεύουν» τη σκόνη!

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα