Τέλος στα μπερδεμένα καλώδια στο σπίτι

Τέλος στα μπερδεμένα καλώδια στο σπίτι!

Στις μέρες μας χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι, με αποτέλεσμα το σαλόνι να κατακλύζεται από καλώδια. Ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος!


Γιατί να το κάνετε: Εκτός του ότι είναι αντιαισθητικά, τα μπλεγμένα καλώδια είναι και επικίνδυνα. Βάλτε τα λοιπόν αμέσως σε τάξη!

Προετοιμασία: Η λύση που σας προτείνουμε είναι απλή: το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας ανεξίτηλος μαρκαδόρος και μερικοί μεγάλοι διάφανοι αυτοκόλλητοι σελιδοδείκτες σε διάφορα χρώματα.

Πρώτο βήμα: Με τον μαρκαδόρο, γράψτε πάνω στους σελιδοδείκτες τη συντομογραφία της συσκευής στην οποία αντιστοιχεί το κάθε καλώδιο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Δεύτερο βήμα: Κολλήστε τον κάθε σελιδοδείκτη στο αντίστοιχο καλώδιο, σε κάποιο σημείο κοντά στην πρίζα. Φροντίστε απλώς η ταμπέλα να είναι καλά ορατή.

Έτοιμο! Τώρα τα καλώδιά σας είναι τακτοποιημένα και μπορείτε κάθε στιγμή να ξέρετε σε ποια συσκευή αντιστοιχούν.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πολύ καλή ιδέα!!!! Θα το εφαρμοσω!!!

  • Αναφορά

πάρα πολύ χρήσιμη πληροφορία.. Τα καλώδια μου είναι συνέχεια μπερδεμένα και δεν ξέρω κάθε φορά ποιο χρειάζομαι. Θα το εφαρμόσω σίγουρα.

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω