Τα παιδιά στην κουζίνα

Τα παιδιά στην κουζίνα

Για τις περισσότερες οικογένειες, η κουζίνα είναι το κέντρο του σπιτιού• στην κουζίνα περνάμε τον περισσότερο χρόνο μαγειρεύοντας όλοι μαζί και καθαρίζοντας ενώ συζητάμε για το πώς περάσαμε τη μέρα μας.


Είναι όμως πράγματι δυνατόν τα παιδιά να διασκεδάζουν και να περνούν ευχάριστα εξερευνώντας την κουζίνα; Και επίσης, είναι δυνατόν να θέλουν από μόνα τους να βοηθήσουν; Εμείς πιστεύουμε πως γίνεται, αν κάνετε τις δουλειές δημιουργικές και διασκεδαστικές για τα παιδιά!

Συνήθως τα παιδιά δεν έχουν διάθεση για ανακαλύψεις στην κουζίνα. Η κουζίνα για τα παιδιά είναι απλώς ένας χώρος για μαγείρεμα και καθάρισμα• αν όμως τα βάλετε σε διαδικασία ανακάλυψης (δώστε τους για παράδειγμα έναν μεγεθυντικό φακό για να επιθεωρήσουν τα καθαρά πιάτα ή βάλτε τους το αγαπημένο τους τραγούδι), μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο διασκεδάζουν με αυτές τις δραστηριότητες.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μας για να κάνετε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στις δουλειές της κουζίνας!

fairy-clean-care
Fairy Clean and Care απορρυπαντικό πιάτων
(614)

2σε1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ανακαλύψτε τώρα

Ώρα για τραγούδι: Αναθέστε κάτι στα παιδιά και μετρήστε πόσα τραγούδια μπορείτε να τραγουδήστε μαζί όσο πιο δυνατά μπορείτε μέχρι να ολοκληρώσετε την εργασία. Την επόμενη φορά προσπαθήστε να κάνετε τη δουλειά πιο γρήγορα τραγουδώντας λιγότερα τραγούδια. Αυτή η δραστηριότητα βοηθάει και όταν τακτοποιείτε τα ψώνια της εβδομάδας στα ντουλάπια.

Μικροί ντετέκτιβ: Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να γίνουν μικροί ντετέκτιβ! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας μεγεθυντικός φακός και μία σειρά διασκεδαστικών αποστολών που θα ξετρελάνουν τα παιδιά. Για παράδειγμα, όταν έρθει η ώρα να αδειάσετε το πλυντήριο πιάτων, δώστε στα παιδιά τον μεγεθυντικό φακό και μια αποστολή: ζητήστε τους να εντοπίσουν τα πιάτα που έχουν λίπη και λεκέδες. Φυσικά, μην πείτε στα παιδιά ότι με το Fairy Platinum δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν πιάτα με υπολείμματα λιπών!

Χρονόμετρο: Αρχίστε να κάνετε καθημερινό καθάρισμα διάρκειας 10 λεπτών στην κουζίνα. Κάθε μέρα μετά το βραδινό φαγητό, βάλτε χρονόμετρο και ζητήστε από όλη την οικογένεια να μαζέψει οτιδήποτε δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην κουζίνα. Για κάποιο λόγο, συνήθως υπάρχουν στην κουζίνα μαρκαδόροι, τετράδια, βιβλία με κόμικ και παιχνίδια! Πάρτε ένα καλάθι αποθήκευσης (ίσως ένα καλάθι για ρούχα) όπου θα βάζετε τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν αργότερα στα υπνοδωμάτια. Κάντε τη δραστηριότητα διασκεδαστική βάζοντας μουσική και χορεύοντας στο ρυθμό ενώ τακτοποιείτε. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω